GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Mağusa Tuzla Kavşağı'nda kaza! 4 kişi yaralandı

Mağusa Tuzla Kavşağı'nda kaza! 4 kişi yaralandı

Mağusa- Lefkoşa eski anayolu Tuzla kavşağında iki araç yüz yüze çarpıştı, kazada ikisi çocuk 4 kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 17/07/18 07:30
okuma süresi: 2 dak.
Mağusa Tuzla Kavşağı'nda kaza! 4 kişi yaralandı
A- A A+

Şansları korudu

Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazası korkuttu. Tuzla kavşağında yaşanan trafik kazasında Mesude Özbaşar'ın yönetimindeki MC 738 plakalı araç ile Mehmet Altınok yönetimindeki PE 218 plakalı araç yüz yüze çarpıştı. Kazada araç sürücüleri Mesude Özbaşar ile Mehmet Altınok ve MC 738 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 3 yaşındaki Alya Özbaşar ve 6 yaşındaki Alpay Özbaşar yaralandı. Ambulansla Mağusa Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılarınmüşahede altına alındıkları, genel sağlık durumlarının iyi olduğu edinilen bilgiler arasında.

KAZA NEDENİ DİKKATSİZLİK

Polis Basın Subaylığı'ndan elde edilen bilgiye göreGazimağusa -Lefkoşa eski anayolunda saat 08:10 sıralarında meydana gelen kaza, Mesude Özbaşar'ınyönetimindeki MC 738 plakalı salon aracı ile Gazimağusa istikametinden gelip Tuzla yoluna geçiş yaptığı sırada o esnada karşı istikametinden gelen Mehmet Altınok'un yönetimindeki PE 218 plakalı aracı ile yüz yüze çarpışması sonucu yaşandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.