MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Ünlü yıldız Paris Hilton'dan KKTC'ye videolu mesaj

Ünlü yıldız Paris Hilton'dan KKTC'ye videolu mesaj

Ünlü moda ikonu Paris Hilton, Avrupa turnesi kapsamında 4 Ağustos'da Limak Cyprus Deluxe Hotel'de büyük bir parti verecek.

Yayın Tarihi: 23/07/18 15:26
okuma süresi: 2 dak.
Ünlü yıldız Paris Hilton'dan KKTC'ye videolu mesaj
A- A A+
Paris Hilton'un Platinum Rush European 2018 turnesi kapsamında DJ'lik performansı sergilediği ve İbiza, Bükreş ve Marbella'nın ardından KKTC'de Bafra bölgesinde bulunan Limak Cyprus Deluxe Hotel'de vereceği parti 1 hafta gecikmeli olarak 4 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile KKTC'ye yapacağı ziyaretle ilgili çok heyecanlı olduğunu söyleyen ünlü yıldız, "Limak Cyprus Deluxe Hotel'in büyük açılışında sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyorum. Muhteşem olacak…" dedi.

"Maalesef tarihi 28 Temmuz'dan 4 Ağustos'a almak zorunda kaldım, sizlerden özür diliyorum" diyen Hilton, "umarım 4 Ağustos'da hep birlikte inanılmaz eğleniriz" diyerek sevenlerine seslendi.

Ünlü moda ikonu Paris Hilton, Avrupa turnesi kapsamında Limak Cyprus Deluxe Hotel'de 28 Temmuz'da vereceği partiyi ABD'de kanserle mücadele eden ve Hilton Ailesi'nin bağışçısı olduğu bir kurumun yardım gecesine katılabilmek için 4 Ağustos tarihine ertelemişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.