LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB'den Surlariçi'ndeki çocuklara yönelik İngilizce kursları için ilk zil çaldı

LTB’den Surlariçi’ndeki çocuklara yönelik İngilizce kursları için ilk zil çaldı

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Surlariçi bölgesindeki çocuklara yönelik "Surlariçi Temel İngilizce Kursu" başlattı.

Yayın Tarihi: 25/07/18 12:06
okuma süresi: 2 dak.
LTB’den Surlariçi’ndeki çocuklara yönelik İngilizce kursları için ilk zil çaldı
A- A A+
Bölgedeki muhtarlıklarla işbirliği içerisinde yapılan çalışma sonucunda başlatılan ve LTB Çocuk ve Gençlik Hakları Birimi tarafından yürütülen kurslar 24 Temmuz Salı günü Eğitim Bakanlığı'na bağlı Surlariçi'ndeki Atatürk İlkokulu'nda başladı.

ÇOCUKLARIN HEM KEYİFLİ ZAMANLAR GEÇİRMESİ HEM DE TEMEL OLARAK YABANCI BİR DİL ÖĞRENMESİ AMAÇLANIYOR

Eğitmenler Dilaram Ruslova ve Asya Tunççağ'ın gönüllü olarak haftada iki gün vereceği kurslar yaz boyunca devam edecek. Daha önce Haspolat'ta çocuklara yönelik olarak başarılı bir İngilizce kursu gerçekleştiren LTB'nin Çocuk ve Gençlik Hakları Birimi Sorumlusu Münür Öztürk birimin çalışma ve projelerini belediyenin www.lefkosabelediyesi.org adresinden takip edebileceklerini kaydetti.

HASPOLAT VE HAMİTKÖY'DEN SONRA SURLARİÇİ'NDE DE YETİŞKİNLERE İNGİLİZCE KURSU AÇILIYOR

Haspolat ve Hamitköy'de yetişkinler için de hala daha devam eden İngilizce kursu düzenleyen LTB bu hizmeti Surlariçi bölgesindeki insanlara da ulaştırmak için çalışma başlattı. Surlariçi İngilizce Kursu'na katılmak isteyen yetişkinler LTB'nin 22 85 221 numaralı telefonundan Eğitim Sorumlusu Fatoş Anter'e ulaşıp başvuru yapabilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.