GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 2 dak.

Ünlü ekonomistten şok veda

Ünlü ekonomistten şok veda

Ekonomist Necdet Ergün'ün açıklaması #gözdenkaçmadı

Yayın Tarihi: 27/07/18 15:50
okuma süresi: 2 dak.
Ünlü ekonomistten şok veda
A- A A+

Ekonomist Necdet Ergün, "MEDYA'ya VEDA" başlıklı bir yazı paylaştı...

Ergün, artık medyaya konuşmayacağını açıkladı...

Yazısı şöyle:

20 yıldan fazla gazetelerde KKTC ekonomi-politiği üzerine makaleler yazdım,röportajlar verdim, tv programları yaptım, konuk olarak TV programlarına katıldım. Geçen yıl, makale yazmayı bırakmıştım. Son bir yıl da ara sıra röportajlar verip, tv programlarına katılmıştım. Elimden geldiği kadar medyadaki dostlarıma her zaman katkı koymaya çalıştım. Bugün itibarı ile de BRT'de sevgili Damla'nın programına katılarak son kez TV programına katıldım.KKTC ekonomi-politiği ile ilgili son cümlem ne yazık " KAOS ve PATİNAJ ekonomisidir "

Bugün benim için son gündü. Artık bu konularla ilgili KKTC'de misyonum doldu. Epey bir süreden beri çok farklı konularla ilgileniyorum zaten , dolayısıyla artık KKTC ekonomi-politiği ile ilgili her hangi bir TV programına katılmak ve gazeteye de görüş vs vermek istemiyorum.
Lütfen beni anlayışla karşılayın. Medyadaki tüm dostlarıma bugüne kadar bana göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederim"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.