ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

A101 Aktüel 2 Ağustos Kataloğu

A101 Aktüel 2 Ağustos Kataloğu

A101 2 Ağustos 2018 aktüel kataloğu yayında. A101 tarafından her hafta düzenli olarak yayınlanan aktüel katalogları, büyük indirimlerin habercisi.

Yayın Tarihi: 30/07/18 01:43
okuma süresi: 3 dak.
A101 Aktüel 2 Ağustos Kataloğu
A- A A+
A101 2 Ağustos 2018 aktüel kataloğu yayında. A101 tarafından her hafta düzenli olarak yayınlanan aktüel katalogları, büyük indirimlerin habercisi. Her hafta farklı ihtiyaçlara yönelik ürün getiren A101 aktüel, bu haftaki kataloğunda Huawei Türkiye garantili Honor 9 Lite cep telefonu, Altus 3 çekmeceli derin dondurucu, çok amaçlı bölmeli dolap, çay makinesi, waffle makinesi gibi ürünlere yer vermiş.

Honor 9 Lite Cep Telefonu

Huawei Türkiye garantisiyle A101 2 Ağustos 2018 aktüelinde yer alan "Honor 9 Lite" birçok kişi tarafından ilgi odağı olmuş durumda. Çok uygun fiyatı ve fiyatına göre inanılmaz özellikleri bulunan telefon, genel olarak piyasada da satış rekorları kırıyor. 5.65 inç ekranı bulunuyor. 3000 mAh bataryası ve bunun yanı sıra 4 farklı kamerası. 4 farklı kamerasına piksel yönünden bakacak olursak, ön ve arka ana kameralar 13 MP, ön ve arka 2.kameralar ise 2 MP diyebiliriz. Gerek ekran, gerek donanım, gerek kamera performansı açısından çok ilgi toplayan bu ürün belirtilen tarihten itibaren tüm A101 mağazalarında 1.119 TL'ye satılacak.

ALTUS 3 Çekmeceli Derin Dondurucu

ALTUS markası A101'de sık gördüğümüz markalardan biri. Bu haftaki ürünü ise 3 Çekmeceli derin dondurucu. Daha önce A101'e gelen bu söz konusu ürün, geldiği gün neredeyse tüm A101 mağazalarında tükenmişti. Yaşanan bu talep yoğunluğu beraberinde tekrardan geliyor. Ürünün kapı yönü değiştirilebiliyor. İster sağ tarafa, ister sol tarafa takacağınız kapı sayesinde ürünü yerleştireceğiniz yer dert olmuyor. A++ enerji sınıfına mensup derin dondurucu enerji tasarrufu konusunda da size yardımcı oluyor. Fiyatı 499 TL. Aynı zamanda kredi kartına 6 taksit imkanı bulunuyor. Ürünü kredi kartına 6 taksit yaptırabiliyorsunuz.

Kiwi KTM Çay Makinesi

A101'e gelecek olan bir diğer ürün ise Kiwi markası altındaki KTM çay makinesi. 1.8 litrelik su haznesi, 0.9 litre demlik haznesi bulunan çay makinesinin paslanmaz rezistansı bulunuyor. Aynı zamanda üründe koruma da var. Susuz çalışmıyor. Bu sayede açık unuttuğunuzda ya da çocuğunuz oynadığında üründe su yoksa çalışmayacaktır. A101'e 2.kez gelecek olan bu ürün sınırlı sayıda geliyor. Stokların tükenmesi an meselesi olabilir. Bu sebepten dolayı tarih geldiğinde eğer almak istiyorsanız erken saatlerde gitmenizi tavsiye ediyoruz. Fiyatı 74.95 TL olan bu ürün için kredi kartına taksit imkanı bulunmuyor.

Ayrıca 3 Ağustos 2018 tarihli BİM Aktüel kataloğunda 26 jant bisiklet ürününe, dijitsuplus markalı Vantilatöre, PiccoloMondi oyuncak banyo setine, cam termosa, çocuk oturaklı klozet kapağına bakabilirsiniz. Her biri birbirinden uygun fiyatlarla satılan bu ürünler sizin ihtiyacınız olabilir.

Kaynak :Aktuel Saati :::

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.