AKDOĞAN
okuma süresi: 1 dak.

TÜK Pazartesi fason tohum hazırlama hizmetine başlayacak

TÜK Pazartesi fason tohum hazırlama hizmetine başlayacak

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Akdoğan'daki Tohum Hazırlama Şubesi'nde 06 Ağustos 2018 Pazartesi gününden itibaren, fason tohum hazırlama hizmetine başlayağını açıkladı.

Yayın Tarihi: 04/08/18 14:16
okuma süresi: 1 dak.
TÜK Pazartesi fason tohum hazırlama hizmetine başlayacak
A- A A+
Toprak Ürünleri Kurumu (TÜK), zahire üreticilerinin 2018 - 2019 zahire üretim döneminde tohumluk olarak kullanmak üzere ayırdıkları arpa ve buğdaylarının tohumluk materyali olarak hazırlanabilmesi için, kurumun Akdoğan'daki Tohum Hazırlama Şubesi'nde 6 Ağustos Pazartesi gününden itibaren, fason tohum hazırlama hizmeti vermeye başlayacağını açıkladı.

TÜK'ten yapılan açıklamaya göre, fason tohum hazırlama hizmeti talep eden zahire üreticilerinin sıra almak ve/veya daha fazla bilgi almak için 377 73 33 numaralı telefonla kurumun Akdoğan'daki Tohum Hazırlama Şubesi'ne müracaat etmeleri gerekiyor.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.