MAGAZİN
okuma süresi: 4 dak.

Miss Kuzey Kıbrıs Elif Sude Züğürt, Bay Kuzey Kıbrıs Süleyman Mullahasan oldu

Miss Kuzey Kıbrıs Elif Sude Züğürt, Bay Kuzey Kıbrıs Süleyman Mullahasan oldu

Bir Kıbrıs ada efsanesi marka güzellik yarışması olan 1984 yılından beridir geleneksel olarak düzenlenen yarışma geçtiğimiz Perşembe gecesi Girne Savoy Ottoman Palace Hotel de gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 05/08/18 12:34
okuma süresi: 4 dak.
Miss Kuzey Kıbrıs Elif Sude Züğürt, Bay Kuzey Kıbrıs Süleyman Mullahasan oldu
A- A A+
GÜZELLİKLERİ YAŞA VE YAŞAT 2018 YILI ADINA KIBRIS ADA EFSANESİ MARKA GÜZELLİK YARIŞMALARI BİR KEZ DAHA TAÇLANDI....

32. MISS KUZEY KIBRIS GÜZELLİK YARIŞMASI 2018 FİNALİNDE KRALİÇE ELİF SUDE ZÜĞÜRT

Bir Kıbrıs ada efsanesi marka güzellik yarışması olan 1984 yılından beridir geleneksel olarak düzenlenen yarışma geçtiğimiz Perşembe gecesi Girne Savoy Ottoman Palace Hotel de gerçekleşti. Finalist 14 güzelin Kraliçelik için yarıştığı gecede 11 numarada yarışan 18 yaşındaki Elif Sude Züğürt Miss Kuzey Kıbrıs 2018 Güzellik Kraliçesi seçildi.

Bir Bülent Günkut Prodüksiyonu olarak 1984 yılından beri yaşanan ve yaşatılan Kıbrıs ada efsanesi marka kalite efsane yarışma yine görkemli bir şekilde 2018 yılı adına yaşandı..

Finalde 13 numara ile yer alan 18 yaşındaki Tünay Konti İkinci Güzel ve 14 numaralı finalist 18 yaşındaki Gülsena Güler de üçüncü güzel olarak taçlandı...13 kişilik Seçici Kurul oylaması sonunda 10 numaralı , 21 yaşındaki Tuğçe Erdönmez 4. güzel ve yine 12 numaralı aday 18 yaşındaki Deniz Tüzmen ise 5. güzel olarak finali paylaştılar...

Miss Kuzey Kıbrıs Seçici Kurul Üyeleri ; Halet Aygın,Ramadan Cemil Debbağ,Zerrin Akıncı,Özdemir Tokel,Şükran Paralik Sermaye,Mehmet Günkut,Seçici Kurul Başkanı olarak Fatoş Anıl Öder,İnci Pars Özgürgün,Ogün Özata,Nur Nadir,Tekin Birinci,Sedef Altınbaş Akacan,Fatoş Ünal yer aldı.

Burcu Betin ve Bülent Günkut'un muhteşem uyumlu sunumu ile yaşanan finalde Rast, Bahar Gökhan şarkıları ve dans gösterileri nefes kesti...Sıcak Ağustos gecesinde yaşanan görkemli finalde ses,ışık,kostümler arasında kurumsal slogan tekrar yaşandı..Güzellikleri Yaşa ve Yaşat....

Bay Kuzey Kıbrıs 2018 Süleyman Mullahasan

12 finalistin yer aldığı 21. Bay Kuzey Kıbrıs 2018 sahnesinde 11 kişilik seçkin bayanlardan oluşan jürinin oylaması sonunda 4 numarada yarışan 22 yaşında İngiltere'den üniversite mezunu Süleyman Mullahasan Bay Kuzey Kıbrıs 2018 olarak oy birliği ile seçildi. Baylarda 6 numarada yarışan Üniversite Mezunu 22 yaşındaki Hüseyin Soybir, İkinci Bay olarak seçilirken, 7 numarada yarışan 22 yaşındaki Üniversite Öğrencisi Doğukan Arıkan Üçüncü Bay olarak seçildi.

5 numarada yarışan 18 yaşındaki Mümtaz Kızılbora 4. Bay, 12 numarada yarışan 24 yaşındaki İhsan Üğütücü ise 5. Bay olarak finalde yer aldılar.

Dostluk Güzelleri kızlarda 12 numaralı Deniz Tüzmen, erkeklerde 11 numaralı Kadir Arslan seçilirken, Bay Savoy ve Bayan Savoy olarak ise erkeklerde 2 numaralı finalist Sergen Özbay, kızlarda ise 8 numaralı finalist güzel Tuğçe Özgünler, Savoy Otel 2018 Turizm ünvanlarını kazandılar.

Bay Kuzey Kıbrıs Seçici Kurulu ; Sevilay İzanoğlu,Hasret Kolcu Özekmekçi,Dr.Suzan Yalınkaya,Cennet Erol Öncal,Zerin Gürler,Zehra Günkut aynı zamanda Seçici Kurul Başkanı, Şerif Özhür,İlçen Ertan,Sevim Erdal,Ceyda Tatlı,Leyla Biçer başarılı büyük seçici kurul olarak Bay Kuzey Kıbrıs jürisinde yer aldılar.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.