İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Karpaz eşeklerine işkence görüntülerine tepki: "Bu nasıl eğlence?"

Karpaz eşeklerine işkence görüntülerine tepki: "Bu nasıl eğlence?"

Kıbrıs'ın sembolü haline gelen ve koruma altında olan Karpaz eşeklerine işkence yapıldığını gösteren görüntüler sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Yayın Tarihi: 06/08/18 10:14
okuma süresi: 2 dak.
Karpaz eşeklerine işkence görüntülerine tepki: "Bu nasıl eğlence?"
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Karpaz bölgesinde özgürce dolaşan eşekler hem turistlerin hem de yerli halkın ilgisini çekiyor.

Sık sık fotoğraf ve videolara konu olan eşekler geçtiğimiz günlerde eğlencenin dozunu kaçıran bir grup gencin işkencesine maruz kaldı.

Karpaz bölgesini ziyaret eden bir grup genç, Karpaz eşeklerinin sırtına binerek eşeklere şiddet uyguladı ve görüntüleri sosyal medyaya yükledi.

Söz konusu görüntülerde eşeğin sırtına binip defalarca hayvanı tokatlayan gençlerin bu tavırları sosyal medyada paylaşılınca büyük tepki topladı.

Görüntüleri paylaşan "Kıbrıs Dünya Yalnız Bizim Değil Hareketi", "bu açık bir suç duyurusudur, polise ve yetkili mercilere ihbardır! Hayvan Refahı Yasasına göre suç işlenmektedir ve suçları soruşturmakla görevli polis derhal görevini yapmalı, suçu araştırmalı, suç işleyenleri bulup konuyu yargıya taşımalıdır" açıklamasını yaparak konunun takipçisi olacaklarını belirttiler.

Çok sayıda vatandaş da görüntüleri paylaşarak polisi göreve davet etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.