MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

'Ana tanrıça' Beyonce'dan yuvarlak bedenlerin kabul görmesi çağrısı

'Ana tanrıça' Beyonce'dan yuvarlak bedenlerin kabul görmesi çağrısı

Vogue dergisinin eylül özel sayısı için en doğal haliyle poz veren Beyonce, zor bir evliliği yürüten 3 çocuk annesi bir kadın olarak tecrübelerini yazıya döküp görüşlerini hayranlarıyla paylaştı.

Yayın Tarihi: 08/08/18 09:27
okuma süresi: 2 dak.
'Ana tanrıça' Beyonce'dan yuvarlak bedenlerin kabul görmesi çağrısı
A- A A+
Popüler müziğin süper starı, dünyanın en çok fotoğraflanan kadını Beyonce, Vogue dergisinin eylül özel sayısı için sahne makyajı, saç eklemesi veya peruk olmaksızın kameraların karşısına geçerken içini de döktü.

Geçen yıl ikizlerini acil bir sezaryenle dünyaya getirmesinden beri bedenini daha çok dinlediğini söyleyen 36 yaşındaki şarkıcı, zayıflık çılgınlığına karşı yuvarlak kıvrımlı bedenlerin kabul görmesi ve takdir edilmesi çağrısı yaptı.

Dergi için bir makale kaleme alan Beyonce ''Bence doğal bedenlerindeki güzelliği görmek ve takdir etmek hem kadınlar hem de erkekler için önemli'' dedi.

'İLK DOĞUMDAN SONRA HIZLA KİLO VERMEK ZORUNDAYIM SANDIM'

Ünlü rapçi Jay-Z ile evli olan, kocasının 'ihaneti' yüzünden sarsılan evliliğinin tekrar yoluna girmesinin ardından ikizler dünyaya getiren Beyonce, Ocak 2012'de ilk çocuğu Blue Ivy'yi doğurduğunda kendini görünüşüyle ilgili toplumsal baskı altında hissettiğini ve kendini hızla kilo vermeye zorladığını belirtti.

İKİNCİ DOĞUMDAN SONRA BİR AY YATAK İSTİRAHATİ

Haziran 2017'de ise sağlık riski yüzünden acilen sezaryen ameliyatına girdiğini, Rumi ve Sir adını verdikleri ikizlerin zorlu doğumunun ardından bir ay yatak istirahatine ihtiyaç olduğunu aktardı.

99 KİLOYDU

Doğumun ardından 99 kilo geldiğini ve ameliyatın etkilerinden kurtulmak için zamana ihtiyaç duyduğunu anlatan Beyonce ''İyileşme sürecinde kendime öz sevgi ve öz bakım verdim ve daha yuvarlak hatlı halimi benimsedim. Vücudumun olmak istediği hali kabul ettim'' dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.