ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Gerçek Medyum Nasıl Anlaşılır?

Gerçek Medyum Nasıl Anlaşılır?

Medyum Süleyman Hoca açıklıyor gerçek bir medyum büyü yapmaz! Ayırma büyüsü ve aşk büyüsü yapılması Dinimizce kesinlikle büyük günahtır.

Yayın Tarihi: 09/08/18 01:40
okuma süresi: 4 dak.
Gerçek Medyum Nasıl Anlaşılır?
A- A A+
Medyum Süleyman Hoca açıklıyor gerçek bir medyum büyü yapmaz! Ayırma büyüsü ve aşk büyüsü yapılması Dinimizce kesinlikle büyük günahtır. Son zamanlar da büyü yaptırmak ve büyü yapan medyumlardan yardım istemek çok fazla arttı. Kazanç ve Menfaat için günaha girmekten korkmayan medyumlar eşler arasına ayırma büyüsü ve birleşmek için aşk büyüsü yapmaktan kaçınmaz oldular.

Süleyman Efendi Eşler arasına yapılan ayırma büyüsü ve aşk büyüsü hakkında detaylı görüşlerini sizlerle paylaşmak istedik. Hoca Efendi Resmî Web sitesinde büyü yaptırmanın ve yapmanın ne derecede sıkıntılı olduğunu açıklıyor. Büyü yapmadan da dualı vefkler ve dua okuma yöntemleri ile muhabbet ve aşk hasıl olabilir. Bu makalemiz de Gerçek bir Medyum açıklaması ile Aşk büyüsü ve ayırma büyüsü hakkında detaylı görüşleri paylaşıyoruz.

GERÇEK MEDYUM KİMDİR?

Gerçek bir Medyum büyü yapmayan İnsanları yanlış yönlendirmeyen kandırmayan biridir. Bilim alanında gerek manevi alanlarda dereceler kazanmış bir kimsedir. Manevi bilgileri ile İnsanlara iç huzur veren yeri geldiğinde yaşam koçu olan biridir. Öğrendiği ve aldığı bilgiler Işığında insanları doğruya yönlendiren hayatlarına yoldaş olan ve karanlık yollarına ışık tutan kimsedir. İyi bir Gerçek Medyum Asla yalan söylemez! İyi Niyetli ve İnsanlara Kendini Manevi bir derman olmak için adamış Medyumlara Alim bir kimse de diyebiliriz

AŞK BÜYÜSÜ YAPMADAN AŞK MÜMKÜN MÜ?

Aşk büyüsü ile birini kendine aşık etmek ve onun muhabbetini celp etmek büyük hatalardan sayılır. Son zamanlarda bu işi ticarete döken medyumlar var! Aşk büyüsü yapacağım diye İnsanların duygularını ve hayallerini yıkmak gibi bir şey diyebiliriz. Halk arasında Aşk büyüsü olarak bilinen ve büyü yapmadan yardım alınacak aşık etme yöntemleri vardır. Medyum Süleyman Hoca Aşk büyüsü hakkında detaylı düşüncelerini paylaştığı sayfasında bunlardan bahsetmiştir.

BÜYÜ GÜNAH MI?

Büyü yapmak ve yaptırmak haramdır. İslam dininde kesinlikle haram kılınmış ve yaptırmanın da yapanında şiddetli bir şekilde cezalandırılacağı bildirilmiştir. Eşler arasına muhabbet ve aşk için büyü yapmak da günahtır. Ayrılan eşleri birleştirmek ve fenalığı dokunan birini bir başkasından ayırmak da günahtır. Büyü yapmadan bazı yöntemler ile yapılan şeyler vardır. Bunlar Gizli ilimler ve Havas ilminde ve diğer Dini kaynaklarda bahsedilmiştir.

AYIRMA BÜYÜSÜ İLE AYRILIK OLURMU?

Ayırma büyüsü yapan Medyumlar aslında çok bilgisiz ve yalan bilgiler ile aldatmaca şeyler anlatmaktadırlar. Süleyman Hoca Ayırma büyüsü yapıyorum diyen medyumlara kesinlikle inanmayın Uyarısında bulundu. Büyü yapmadan Dua ile birinden ayrılmak eğer sizin için hayırlısıysa mümkün. Aynı şekilde bir başkasını da ayırmak eğer onlar için de hayırlıysa yapılabilir. Ama kesinlikle büyü yapmadan dua ve vefk ilmi ile yapılabilir. Ayırma büyüsü hakkında gizemli açıklamalar yaptığı ilgili sayfasında bu konu hakkında çok dikkat çekici sebepler ve nedenler açıklamıştır. Daha detaylı bilgi için Ayırma büyüsü sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: www.medyumsuleymanhoca.com ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.