İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

KTBB Başkanı ve heyeti İçişleri Bakanı Baybars ile görüştü

KTBB Başkanı ve heyeti İçişleri Bakanı Baybars ile görüştü

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Başkanı (KTBB) ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ile KTBB Yürütme Kurulu Üyeleri, İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars'ı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 09/08/18 17:50
okuma süresi: 1 dak.
KTBB Başkanı ve heyeti İçişleri Bakanı Baybars ile görüştü
A- A A+

Özçınar ile birlikte, KTBB Asbaşkanı ve Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Girne Belediye BaşkanıNidai Güngördü, Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip ve İçişleri Bakanlığı Yerel Yönetimler Müdürü Fatma Serinkan da görüşmede hazır bulundu.

İçişleri Bakanlığı'nda yer alan ve yaklaşık bir buçuk saat süren görüşmede KTBB Yönetimi, İçişleri Bakanı Baybars'a bazı önerilerde bulundu, ileriye yönelik yapılması gereken bazı husular ele alındı.

KTBB Başkanı Özçınar, gerçekleştirdikleri ziyaret anısına İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars'a bir de plaket takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.