ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gece kulübü çalışanı kadını hastanelik eden Bozkurt kayıp, suç ortağı tutuklu

Gece kulübü çalışanı kadını hastanelik eden Bozkurt kayıp, suç ortağı tutuklu

Mağusa'da faaliyet gösteren bir gece kulübüne müşteri olarak giden Recep Bozkurt "özel program" adı altında birlikte olduğu gece kulübü çalışanı kadını ciddi şekilde döverek kadının 200 lirasını alıp aynı gece Türkiye'ye kaçtı, polis Bozkurt'a kaçmasında yardımcı olan Hasan Özer'i tutukladı.

Yayın Tarihi: 10/08/18 08:08
okuma süresi: 2 dak.
Gece kulübü çalışanı kadını hastanelik eden Bozkurt kayıp, suç ortağı tutuklu
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da 5 Ağustos 2018 tarihinde ülkede konsomatris olarak çalışma izni bulunan bir kadın çalıştığı gece kulübünde "özel program" adı altında birlikte olduğu Recep Bozkurt tarafından ciddi şekilde darp edildi. Kadına şiddet uygulayarak vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşmasına neden olan Bozkurt'un, kadından 200 lira alıp polise yakalanmamak için aynı gece Girne'den Türkiye'ye kaçtığı öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri Bozkurt'un yurt dışına kaçmasına yardımcı olduğunu tespit ettiği Hasan Özer isimli şahsı tutukladı. Özer dün "Feri fail- suçu örten suçu" suçlaması ile Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Mahkeme yürütülen soruşturma nedeni ile zanlı Özer'in 1 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi. Bozkurt tarafından ciddi şekilde darp edilerek hastanelik olan ve soygun ile 200 TL parası çalınan gece kulübü çalışanı kadının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenildi.

PLAN KURARAK KAÇMASINA YARDIM ETTİ

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Şükrü Hafız mahkemede verdiği ifadesinde zanlı Hasan Özer'in "Feri fail" suçundan tutuklu bulunduğunu açıkladı. Polis memuru, zanlının 5 Ağustos 2018 tarihinde saat 04:00 ile 09:50 saatleri arasında Mağusa'da, Recep Bozkurt'un "Soygun", "Vahim zarar" ve "Ciddi darp" suçlarını işlediğini bildiği halde polis tarafından yakalanmasını engellemek amacı ile plan yaparak Bozkurt'un Girne'den yurt dışına çıkış yapmasına yardımcı olduğunu açıkladı. Zanlının önceki gün Girne'de tespit edilerek tutuklandığını belirten Hafız, zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın yeni başladığına işaret ederek Hasan Özer hakkında tutukluluk talebinde bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.