İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Paşaköy ve Gaziköy'deki kiliselerin bakım ve onarım çalışmalarına eylülde başlanıyor

Paşaköy ve Gaziköy’deki kiliselerin bakım ve onarım çalışmalarına eylülde başlanıyor

Kültürel Miras Teknik Komitesi'nin Kıbrıslı Türk eş Başkanı Ali Tuncay, Paşaköy ve Gaziköy'de bulunan kiliselerin bakım ve onarım çalışmalarının Eylül ayında başlayacağını belirtti.

Yayın Tarihi: 10/08/18 11:55
okuma süresi: 1 dak.
Paşaköy ve Gaziköy’deki kiliselerin bakım ve onarım çalışmalarına eylülde başlanıyor
A- A A+
Kültürel Miras Teknik Komitesi'nin Kıbrıslı Türk eş Başkanı Ali Tuncay, TAK'a yaptığı açıklamada, komitenin adanın her tarafında çalışmalarının devam ettiğini, önümüzdeki dönemde Güney'deki Tera ve Koççat camilerinde de çalışmaların başlayacağını söyledi.

Apostolos Andreas Manastırı'nın 2. Etap çalışmalarının da ihaleye çıkma aşamasına geldiğini ifade eden Tuncay, "Geçtiğimiz aylar içerisinde Mağusa'daki çalışmalar tamamlandı, ayrıca Güney'de Baf'ta bulunan Ebubekir camisi minaresi ve Baf'taki Türk hamamı restore edildi" dedi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.