İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Gürsel Özyiğit, KKTC Telsim Genel Müdürü Cenk Alper'i kabul etti

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Gürsel Özyiğit, KKTC Telsim Genel Müdürü Cenk Alper’i kabul etti

KKTC Telsim Genel Müdürü Cenk Alper ve Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Gürsel Özyiğit'e nezaket ziyaretinde bulundular.

Yayın Tarihi: 10/08/18 15:45
okuma süresi: 1 dak.
Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Gürsel Özyiğit, KKTC Telsim Genel Müdürü Cenk Alper’i kabul etti
A- A A+
Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Gürsel Özyiğit, KKTC Telsim ile birlikte, bir çok projede yer almaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. KKTC Telsim Genel Müdürü Cenk Alper'e hayırlı olsun ve başarı dileklerini sunan Özyiğit, bundan sonra da birlikte projelerde yer almaya devam edeceklerini söyledi.

KKTC Telsim Genel Müdürü Cenk Alper, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile birlikte 9 yıldır, Güvenli İnternet Seminerleri, Atatürk ve Dr. Fazıl Küçük konulu kompozisyon yarışmaları, 6 yıldır ise Liselerarası Müzik Yarışması ve Çocuk Gözüyle Fotoğraf Yarışmalarını birlikte düzenliyor olmaktan çok mutlu olduklarını ifade etti. Bir GSM firması olarak, çocuklara ve gençlere yönelik sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri ürettiklerini söyleyen Alper, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile bu projelere devam edeceklerini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.