ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Sportoto Süper Lig'in Yeni Takımları

Sportoto Süper Lig'in Yeni Takımları

Her sezon Sportoto Süper Lig'den 3 takım TFF 1. Lig'e düşüyor ve yine her sezon TFF 1. Lig'den Sportoto Süper Lig'e 3 takım yükseliyor.

Yayın Tarihi: 10/08/18 01:55
okuma süresi: 3 dak.
Sportoto Süper Lig'in Yeni Takımları
A- A A+

Her sezon Sportoto Süper Lig'den 3 takım TFF 1. Lig'e düşüyor ve yine her sezon TFF 1. Lig'den Sportoto Süper Lig'e 3 takım yükseliyor. Geçtiğimiz sezon farklı takımlar ligden düştü ve bu sezon yerlerine farklı ekipler geldi. Siz de takdir edersiniz ki bu ekipler gerçek anlamda tecrübesiz olarak görülüyor ve şans hiç verilmiyor ancak bunu en iyi Göztepe ile özetleyebiliriz. Sizin de bildiğiniz gibi Göztepe Sportoto Süper Lig'de 2. Sezonuna giriyor ve geçtiğimiz sezon lige yeni çıkmasına rağmen zirveyi zorladılar. Yani Tipobet gibi farklı mecralarda onları takip ederek ne tür bir rekabete girdiklerini daha iyi görebilirsiniz.

3 Takım Yeni Soluk Getirecek

Sportoto Süper Lig'de uzun zamandır Erzurum takımı bulunmuyordu ve özelikle yabancı futbolcular ülkemizin böyle güzide illerinden mahrum kalıyorlardı. Buna dayanarak söyleyebiliriz ki bu tarz takımların lige çıkması hem ülke ekonomisinin hem de il ekonomisinin canlanmasına yardımcı oluyor. Büyükşehir Belediye Erzurumspor Sportoto Süper Lig'e yükselen 3 takımdan biridir. Bunun haricinde çok uzun zaman önce ligde mücadele eden ancak bir türlü tekrardan yükselme şansı bulamayan Ankaragücü diğer 3 takımdan biri oluyor. Son olarak geçtiğimiz 2 sezon önce TFF 1. Lig'e düşen Çaykur Rizespor hiç beklemeden yine Sportoto Süper Lig'e yükselmeyi başaran 3. Takım oluyor. Kısaca Tipobet giriş ile bu yeni takımlar hakkında daha fazla bilgi alabilir ve onların mücadelelerini keyifle seyredebilirsiniz.

Kıyasıya Mücadele ve Rekabet Olacak

Ligde zirvede şampiyonluk yarışı devam ederken en altta ise kümede kalma mücadelesi veriliyor. En az zirve yarışı kadar heyecanlı olan bu yarış gerçekten takımların tüm güçlerini ortaya koymalarına yardımcı oluyor. Ayrıca bu takımlar ligde kalmak adına 4 büyüklere bile kolayca çelme takabiliyorlar. Yani izlenmesi keyifli mücadeleler ortaya çıkabiliyor. Kesinlikle Tipobet mobil ile siz de bu eğlenceden mahrum kalmayabilirsiniz. 18 takımın şampiyonluk ve kümede kalma mücadelesini izleyerek keyifli vakit geçireceksiniz. Bu sezon Tipobet ile takımlar çok daha farklı rekabet içerisinde olacaklardır. Bu da alınacak keyfi en üste taşıyacaktır. :::

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.