TÜRKİYE
okuma süresi: 3 dak.

Erdoğan: "Dolar molar bizim yollarımızı kesmez, hiç endişe etmeyin"

Erdoğan: "Dolar molar bizim yollarımızı kesmez, hiç endişe etmeyin"

Cumhuriyet Caddesi'nde "Bayburt Buluşması" programında halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurdaki dalgalanmalara ilişkin, "Dolar molar bizim yollarımızı kesmez, hiç endişe etmeyin" dedi.

Yayın Tarihi: 10/08/18 16:49
okuma süresi: 3 dak.
Erdoğan: "Dolar molar bizim yollarımızı kesmez, hiç endişe etmeyin"
A- A A+
Yastık altındaki dolarları bozdurun çağrısı yapan Erdoğan, yarın sel felaketinden zarar gören Ordu'ya gideceğini söyledi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Caddesi'nde "Bayburt Buluşması" programında halka hitap etti.

Döviz kurundaki hareketliliği değerlendiren Erdoğan, "Dolar molar bizim yollarımızı kesmez, hiç endişe etmeyin. Yastığının altında doları, avrosu, altını olan varsa bunu gitsin Türk lirası ile bankalarımızda bozdursun. Bu bir milli, yerli mücadeledir. Bu, bize karşı ekonomik savaş ilan edenlere milletimin cevabı olacaktır." diye konuştu. Erdoğan, "Bazı ülkeler Türkiye'nin taraf olduğu tüm meselelerde darbecileri koruyan, teröristleri bağrına basan, hak ve hukuk tanımayan bir tavır içine girdiler. Ekonomimizde son günlerde yaşanan olumsuzluklar da bu çarpıklığın farklı bir boyutudur." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında şunları söyledi:

Sizleri en kalbi duygularımla, hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Bayburt bir başka. Şahsıma gösterdiğiniz bu sevgi için güven için, verdiğiniz destek için, her birinizi ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Sözlerimin hemen başında Ordu'da yaşanan sel felaketinden etkilenen kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi ifade etmek istiyorum. Rabbim ülkemizi bu tür felaketlerden muhafaza eylesin. Devletimiz bütün imkanlarıyla sel felaketinde evleri, iş yerleri, mahsulleri zarar gören vatandaşlarımızın yanındadır. Hiç endişe etmesinler. Yarın inşallah Ordu'dayım. Hem çalışmaları yerinde inceleyecek hem de vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyeceğim. Pazar günü Trabzon'da programlarımız var. Buradan Gümüşhane'ye geçecek ve yaklaşık 1 katrilyon liralık bir yatırım olan Gümüşhane Çevre Yolu'nun resmi açılışını yapacağız.

BENİM MİLLETİMİN CEVABI BU OLACAK

Dolar molar bizim yollarımızı kesmez, hiç endişe etmeyin. Buradan tekrar söylüyorum, yastığının altında dövizi, altını olan varsa Türk Lirası ile bozdursun.Bu yerli ve milli bir mücadeledir.Bize karşı ekonomik savaş ilan edenlere benim milletimin cevabı olacak.Bugün değil de ne zaman? Yerli paramızla bunlara cevabı verelim.

YEDİ DÜVELE MEYDAN OKUMAKTAN ÇEKİNMEDİK ÇEKİNMEYİZ

Buraya gelmeden önce bir Bayburtlu kardeşimiz güzel bir müze yapmış şimdi biz o müzeyi gezdik gördük ve benim Bayburtlu bibilerimiz neler yaparmış, o çömlekleri gördük. Düşünün bir Bayburtlu hocamız dekanımız geldi kendi topraklarına böyle muazzam bir eseri yaptı Allah razı olsun. İşte milli olmak, yerli olmak bu. Şimdi bizler bu mücadelede gerekirse yedi düvele meydan okumaktan çekinmedik çekinmeyiz.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.