EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

KAÜ-GAÜ Gaziantep'te öğrenciler ile buluştu

KAÜ-GAÜ Gaziantep’te öğrenciler ile buluştu

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) ve Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Gaziantep Temsilciliği'nde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) gelen tanıtım uzmanları, aday öğrencilerin sorularını yanıtlayarak, doğru tercih aydınlık gelecek için KAÜ'nün ve GAÜ'nün fırsatlarından bahsetti.

Yayın Tarihi: 14/08/18 14:03
okuma süresi: 2 dak.
KAÜ-GAÜ Gaziantep’te öğrenciler ile buluştu
A- A A+
KAÜ Tanıtım Uzmanı Cihan Oğuzhan, ''Kültürel zenginliğiyle ön planda olan şehrimiz Gaziantep'te tercih dönemi boyunca aday öğrencilerimize KKTC'de okumak, şehir üniversitesi KAÜ'de yaşam konularında doğru bilgilendirmelerde bulunmak amacıyla Türkiye'nin her noktasında aday öğrencilerimiz ile buluştuk'' dedi.Oğuzhan, eğitimci-yazar Cihat Şener'le tercih programının yoğun katılım ile gerçekleştiğini ifade etti.

KAÜ-GAÜ Gaziantep Temsilciliği ofisinden Hüseyin Kürşat Körükcü; ''Üniversitelerimizi tanıtmaktan, bölümlerimiz ve burs fırsatlarındanbahsetmekten; öğrenci adaylarının ve velilerinin sorularını yanıtlamaktan büyük keyif alıyoruz'' diyerek tercih yapacak herkesison günde de temsilcilik ofisine davet etti.

Muammer Aksoy Bulvarı Değirmiçem Mahallesi Bulvar Apartmanı No: 77/A Şehitkamil'de bulunan KAÜ - GAÜ Gaziantep Temsilciliği'ne 03423389303 telefon numarasından arayarak ve gaziantep@gau.edu.tr elektronik posta adresinden ulaşılarak detaylı bilgi alınabileceği belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.