GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

KTF Antrenörler Birliği yönetim kurulu ve başkanından, Özçınar'a ziyaret

KTF Antrenörler Birliği Başkanı Göktaş ve yönetim kurulu üyelerinden, Özçınar'a ziyaret

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Birliği Başkanı Süleyman Göktaş başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri bugün saat 09.30'da Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'ı makamında ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 15/08/18 12:00
okuma süresi: 2 dak.
KTF Antrenörler Birliği Başkanı Göktaş ve yönetim kurulu üyelerinden, Özçınar'a ziyaret
A- A A+
Süleyman Göktaş, ziyarette yaptığı açıklamada, Özçınar'ın 1998 yılında çıktığı siyasi yaşamını başarı ile bugünlere getirdiğine dikkat çekerek, Derneğin 3. Başkanlığını yaptığı dönemde özelde Güzelyurt, genelde KKTC halkına hizmetlerinin yadsınamaz olduğunu ve Dernek ile ilişkilerinin sürekli devam ettiğini söyledi. Süleyman Göktaş, hem siyasi yaşamında hem de derneğe yapmış olduğu katkılardan dolayı Özçınar'a teşekkür plaketi takdim ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da geçmişten günümüze geçen süreçte KTF Antrenörler Derneği'nin ulaştığı noktanın önemli olduğunu vurgulayarak, özellikle futbol alanında geldiği noktanın çok ilerde ve kendinden söz ettirebilen bir konumda olduğunu vurguladı.

Antrenörler Derneği'nin spor alanındaki ambargolara rağmen ülkemizi tanıtma anlamında bir misyonu olduğunu kaydeden Özçınar, Derneğin gerek ulusal gerekse uluslararası etkinliklerde ve Türkiye ile ilişkileri en üst seviyeye çıkardığını bununda Dernek Başkanı Göktaş'ın ve yönetim kurulu üyelerinin istikrarlı çalışmalarının bir sonucu olduğunu sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.