LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Harmancı'dan bayram öncesi fatura hatırlatması

Harmancı'dan bayram öncesi fatura hatırlatması

Lefkoşa Türk Belediyesi Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, Lefkoşa'da yaşayan vatandaşların, faturalarını hem online ödeme sistemi hem de banka ATM'lerinde ödeyebileckelerini hatırlattı.

Yayın Tarihi: 17/08/18 13:55
okuma süresi: 1 dak.
Harmancı'dan bayram öncesi fatura hatırlatması
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Sosyal medya hesanımdan açıklama yapan Harmancı, ayrıca LTB merkez binası önündeki kiosklardan da su sıkıntısı çeken vatandaşların avans çekebileceklerini ifade etti.

Harmancı'nın açıklaması şöyle:

"Bildiğiniz üzere gerek web sitemiz vasıtası ile gerekse de bankalarla varılan mutabakatlar çerçevesinde sözleşme imzalanan bankalarla online ödeme işlemlerine başlamıştık.
Bu vesile ile en çok merak edilen konu olan T.C İş bankasının da bu sisteme dahil olduğunu gerek İşcep gerek banka şubeleri/banka talimatı veya ATM noktalarından ödeme kabulüne başlanmış olduğunun bilgisini vermek isterim.
Ayrıca bayram süresince yurttaşlarımızın ön ödemeli sayaçlarında su sıkıntısı çekmemesi adına LTB merkez binası önünde kurulu olan kiosk aracılığı ile çekebilecekleri avans limitini bayram süresince 60 TL'ye yükseltmiş bulunmaktayız."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.