DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Trump'tan Türkiye'ye: "Daha bu iş bitmedi, ne olacağını göreceğiz"

Trump'tan Türkiye'ye: “Daha bu iş bitmedi, ne olacağını göreceğiz”

ABD Başkanı Donald Trump'tan rahip Andrew Brunson'ın Türkiye'de evhapsinde tutulmasına bir tepki daha geldi: ''Oturup hazmedecek değiliz. Bu işin sonunu daha görmedik. Neler olacağını göreceğiz.''

Yayın Tarihi: 17/08/18 22:39
okuma süresi: 1 dak.
Trump'tan Türkiye'ye: “Daha bu iş bitmedi, ne olacağını göreceğiz”
A- A A+
Brunson'ın evhapsine ikinci itirazının bir üst mahkeme tarafından da reddedilmesinin ardından Trump yeni bir açıklama yaptı.

ABD Başkanı ''Oturup hazmedecek değiliz'' diyerek ekledi: ''Bu işin sonunu daha görmedik.''

'TÜRKİYE UZUN ZAMANDIR SORUN'

Trump Beyaz Saray'ın önünde gazetecilere şu açıklamayı yaptı:

"Türkiye uzun zamandır bir sorun. Bir dost gibi davranmadılar. Ne olacağını göreceğiz. Pastör Brunson harika bir insan. Casus diye uydurma bir suçlama yönelttiler ve o bir casus değil. Şu anda yargılanıyor, tabii buna yargılama diyebilirseniz. Çok uzun süre önce onu geri vermeliydiler ve bence Türkiye çok çok kötü davrandı, yani daha bu iş bitmedi. Oturup bunu kabul etmeyeceğiz, insanlarımızı alıkoyamazlar, dolayısıyla ne olacağını göreceğiz."
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.