GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Mağusa'nın göz bebeği Laguna bölgesi utandırıyor

Mağusa'nın göz bebeği Laguna bölgesi utandırıyor

Mağusa'nın gözde bölgelerinden Laguna bakımsızlık ve vatandaşın duyarsızlığı nedeni ile adeta çöplüğe döndü.

Yayın Tarihi: 19/08/18 00:05
okuma süresi: 2 dak.
Mağusa'nın göz bebeği Laguna bölgesi utandırıyor
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi / Sosyal Medya

Palm Beach Otel'in hemen yanı başında hem turistlerin hem de Mağusalı'nın denizle buluştuğu tek nokta olan Laguna'da günlerdir yığın halinde duran çöpler tepkiye yol açtı.

Yürüyüş yolunun bulunduğu ve daha önce halkın hem deniz havası alabileceği hem de dinlenebileceği banklar bulunduğu bölgede sırf çekirdek kabukları ve çöplerin yerlere atıldığı gerekçesi banklar kaldırılırken, günlerdir yığın halinde bulunan çöpler temizlenmeyerek yaz sıcaklarında etrafa kötü koku yaymaya başladı. Bakımsızlık, ilgisizlik ve duyarsızlık nedeni ile kötü görüntülerin oluştuğu bölgede özellikle ziyarete gelen turistlere adeta rezil oluyoruz.

Vatandaş sosyal medyada yayınladığı fotoğraflarla tepkisini dile getirirken, bölgede yayaların geçişine engel olacak şekilde kaldırım üzerine park edilen araçlara da müdahale edilmemesi vatandaşın tepkisine yol açtı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.