İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Ara Bölge'de uzmanlar ile Toplumlararası Ticaret Forumu ve girişimciler toplantısı

Ara Bölge’de uzmanlar ile Toplumlararası Ticaret Forumu ve girişimciler toplantısı

CyprusInno Toplumlararası Ticaret Forumu ve katılımcı girişimcilere yönelik kaynaşma etkinliği ile, adanın dört bir yanından iş insanlarını bir araya getirerek daimi iş ilişkileri yaratmayı hedefliyor.

Yayın Tarihi: 23/08/18 09:43
okuma süresi: 3 dak.
Ara Bölge’de uzmanlar ile Toplumlararası Ticaret Forumu ve girişimciler toplantısı
A- A A+

CyprusInno, Cuma günü, Lefkoşa ara bölgede Home for Cooperation binasında, saat 18:00 - 20:00 arası düzenleyeceği konusunda uzman konuşmacıların yer alacağı Toplumlararası İş Forumu'na ev sahipliği yapacak.

Saat 20.00'de sona erecek Toplumlararası İş Forumunu girişimci katılımcılara yönelik bir kaynaşma etkinliği takip edecek. Forum, Manthos Mavrommatis (Kıbrıs Sanayi ve Ticaret Odası), İzzet Adiloğlu (Kıbrıs Türk Ticaret Odası), Fiona Mullen (Sapienta Economics), Mete Hatay (PRIO Kıbrıs), ve CyprusInno kurucu ortakları Steven W. Stavrou ile Burak Berk Doluay olmak üzere toplam altı uzman konuşmacının katılımı ile gerçekleşecek.

Konuşmacılar, teorik, politik ve pratik açıdan toplumlararası iş birlikleri üzerine bilgi verecek ve gerçek hayattan örnekler ile toplumlararası işletmelerin yaratacağı fayda ve zorluklara değinecek. Toplumlararası ticaret forumu soru-cevap bölümü ile sonlanacak ve etkinliği kaynaşma etkinliği ile devam edilecek. CyprusInno'nun dördüncü Toplumlararası kaynaşma etkinliği resepsiyon şeklinde gerçekleşecek ve etkinlikte ücretsiz ortak çalışma alanı, danışmanlık, mentörlük gibi hediyelerin verileceği bir çekiliş gerçekleştirilecek.

Katılım için aşağıda belirtilen internet sitesinden kaydınızı yapmayı unutmayın. CyprusInno kurucu ortak ve eş başkanları Doluay ve Stavrou ortak ifadelerinde "Sosyal ve Ekonomik olarak daha iyi bir Kıbrıs yaratma vizyonu ile CyprusInno kendini, ada çapındaki girişimcilerin birbiriyle bağlantı kurmalarına ve bunu başarmak için onlara gerekli araçları sağlamaya adamıştır. Kıbrıs'ın dört bir yanındaki girişimcileri ekonomik ve sosyal gelişime giden yolu keşfetmek adına bize katılmaya, toplumlararası işletme uzmanlarından bilgi edinmeye ve adanın dört bir yanındaki iş insanları ile tanışıp ağ kurmaya çağırıyoruz" dedi.

Organizasyon Lefkoşa İngiliz Yüksek komiserliği, Kıbrıs Türk Ticaret Odası ve Kıbrıs Sanayi ve Ticaret Odası tarafından desteklenmekte olup, Amerika Birleşik Devletleri Lefkoşa Büyükelçiliği sponsorluğunda düzenleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.