ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Rus mafya hesaplaşması zanlıları Mağusa'da yargıç karşısına çıkarıldı

Rus mafya hesaplaşması zanlıları Mağusa'da yargıç karşısına çıkarıldı

Kıbrıs'ın Güney'inde 'Rus mafyası' Limasol lideri Ernesto Leonidi'yi katledip Tatlısu'ya kaçan ve tasarruflarında 4 adet tabanca ve mermi ile yakalanan Rus mafyası olduğu ileri sürülen 4 Gürcü cinayet zanlıları bugün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Yayın Tarihi: 25/08/18 15:01
okuma süresi: 2 dak.
Rus mafya hesaplaşması zanlıları Mağusa'da yargıç karşısına çıkarıldı
A- A A+
Zanlılar "Kanunsuz ateşli silah ve patlayıcı madde tasarruf ve taşıma" suçundan tutuklanırken, polis ekipleri zanlıların Ernesto Leonidi cinayeti ile ilgili bağlantılarını araştırıyor.

Yargıç Meltem Dündar huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında mahkeme soruşturma amaçlı, zanlıların 3 gün tutuklu kalmasına karar verdi.

Polis Leonidi'nin infazında rol alan Rus mafyası üyesi Gürcü grubundan olduğu bilinen 4 kişinin kendi beyanlarına ve ibraz ettikleri belgelere göre isimlerini Alexis Moisidis, Jan Ponizil, Georgios Otzisvili ve Pavlos Akritidis olarak açıklarken, zanlıların kimlik bilgilerinin bulunduğu ibraz edilen belgelerin sahte olduğu düşünülüyor.

Polis ekipleri zanlılar hakkında başlatılan soruşturmayı derinleştirdi. Zanlıların tasarruflarında bulunan 4 tabanca için balistik inceleme yapılacağı öğrenilirken, polis ekipleri zanlıların tespit edildiği Tatlısu'daki evlerinde yüklü miktarda para ve 4 zanlıya ait 10 tane cep telefonu ele geçirdi. Yürütülen soruşturma çerçevesinde emare alınan cep telefonları ve telefon hatlarına ait telefon dökümlerinin detaylı bir şekilde inceleneceği bildirildi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.