GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 1 dak.

Arıklı'dan "yeni hükümet" açıklaması

Arıklı'dan "yeni hükümet" açıklaması

YDP Genel Başkanı'nın açıklaması #gözdenkaçmadı

Yayın Tarihi: 27/08/18 13:40
okuma süresi: 1 dak.
Arıklı'dan "yeni hükümet" açıklaması
A- A A+
Kıbrıs Postası Köşe Yazarı Levent Özadam, bugünkü mesaj kutusunda YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı'ya hitaben " Sayın Erhan Arıklı, yeni hükümet modelleri üzerine perde gerisinde bir takım gelişmeler yaşandığı konuşulmaya başlandı. Görüşmelerin bu hafta içinde hız kazanacağı da iddia ediliyor, hayırdır bakanlık koltuğuna doğru mu yürüyorsunuz?" diye yazdı...

Konuyla ilgili sorumuzu yanıtlayan Erhan Arıklı'nın yanıtı şu şekilde oldu:

Bizim parti olarak fırsattan istifade iktidar olmak gibi bir düşüncemiz yok. Bu Hükümetin KKTC'nin içinde bulunduğu sorunları çözmek için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyor ve yaptığımız eleştirilerle hükümeti ciddi kararlar almaya zorluyoruz. Hükümetin hala daha kredisi var. Ama kendi içinde uyumsuzluk var. Türkiye ile problemleri var. Bunları süratle aşmasını diliyoruz"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.