GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Güngördü, Tenis Kulübünü kabul etti

Güngördü, Tenis Kulübünü kabul etti

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Belediyesi Tenis Kulübü Başkanı Demet Güçlüer Onurlu ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Yayın Tarihi: 27/08/18 16:54
okuma süresi: 1 dak.
Güngördü, Tenis Kulübünü kabul etti
A- A A+
Girne Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, kabulde, 2018-2019 sezonunda kulübün yapacağı çalışmalar anlatılarak, Belediye ile yapılacak işbirliği konuşuldu.

GÜNGÖRDÜ

Güngördü, vatandaşın tenise olan ilgisinin sevindirici olduğunu belirterek, sporun gençliğin kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasında büyük katkısı olduğunu söyledi.

Güngördü, halkın hoşça vakit geçirebileceği ve tenis oynayabileceği Girne Belediyesi Tenis Kulübü'nün başarısını takdir ettiğini belirterek, kulübe emek veren yöneticilere teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Girne Belediyesi Tenis Kulübü Başkanı Demet Güçlüer Onurlu ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Müge Değirmencioğlu, kulüp üyeleri adına Güngördü'ye kulübe yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür ederek çiçek takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.