BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Seks robotları insanlarla ayırt edilemez hale gelecek!

Seks robotları insanlarla ayırt edilemez hale gelecek!

Yapay zeka, insanlar arasında makine oldukları anlaşılmadan dolaşan robotların önünü açabilir.

Yayın Tarihi: 29/08/18 15:26
okuma süresi: 2 dak.
Seks robotları insanlarla ayırt edilemez hale gelecek!
A- A A+
Seks robotları uzmanı Brick Dollbanger, insan ve robot karışımı sibernetik organizmaların yakın gelecekte çok daha gerçekçi hale geleceklerini, düşünme süreçleri de dâhil olmak üzere hayatın her alanında yer alacaklarını söyledi.

Daily Star Online'a konuşan Dollbanger, "Birkaç yıl içinde aramızda yürüyeceklerini bilecek kadar robotlar hakkında bilgi sahibiyim" dedi.

Robotların her şekilde ve formda sosyal hayatta yer alacaklarını belirten seks robotları uzmanı, "Yüz yıl içinde onları insanlardan ayıramayacağız" ifadelerini kullandı.

Uzmanların değerlendirme ve tahminleri, robot endüstrisinin hâlihazırda yapabilecekleri ve yapmayı planladıklarının analizine dayanıyor.

Daily Star Online'ın aktardığına göre Dollbanger'in tahminleri yapay zekâ tabanlı seks robotu Harmony'le ilgili testleri de temel alıyor. Harmony ilişki sırasında gözlerini kırpma ya da kafasını hareket ettirme gibi özelliklere sahip.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.