ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

İngiliz anne para karşılığı kamera önünde soyundu, iğrençliğe çocuklarını da alet etti

İngiliz anne para karşılığı kamera önünde soyundu, iğrençliğe çocuklarını da alet etti

İnternet sitesi üzerinden kamera aracılığı ile cinsel görüntülerini sunarak kendini pazarlayan İngiliz kadın tutuklandı. Görüntülerde 4 yaşındaki oğlu ve 16 aylık kızının da bulunması nedeni ile İngiliz kadın çocuk istismarından da suçlanıyor.

Yayın Tarihi: 30/08/18 08:24
okuma süresi: 3 dak.
İngiliz anne para karşılığı kamera önünde soyundu, iğrençliğe çocuklarını da alet etti
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

İngiliz Ulusal Suç Teşkilatı'na bağlı Uluslararası İrtibat ofisinden Polis Genel Müdürlüğü kanalınca alınan bilgi sonucu internet sitesi üzerinden canlı olarak para karşılığı cinsel içerikli görüşme yapıp kamera önünde kendisini sergileyen İngiliz Jodie Victoria Little önceki gün tutuklandı.

"Namusa aykırı davranış" ve "İzinsiz ikamet" suçlamaları ile dün Girne Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılan Little hakkında 2 gün tutukluluk süresi temin edildi. İngiliz kadının 4 yaşındaki oğlu ve 16 aylık kız bebeğinin de cinsel içerikli görüntülerde görülmesi nedeni ile "çocuğa karşı cinsel istismar" suçunu da işlediği ortaya çıktı. Poliste suçlarını kabul eden kadının 2015 yılından beri ülkede kaçak olarak ikamet ettiği tespit edildi.

PARA KARŞILIĞI YAPIYORDU

Girne Polis Müdürlüğü'ne bağlı Lapta Polis Karakolu'nda görevli polis memuru mahkemede verdiği ifadesinde Polis Genel Müdürlüğü kanalınca, İngiliz Ulusal Suç Teşkilatı'na bağlı Uluslararası İrtibat ofisinden 14 Ağustos tarihinde temin edilen bilgi ışığında Jodie Victoria Little hakkında soruşturma başlatıldığını belirtti. Yapılan soruşturma neticesinde zanlının "Namusa aykırı davranış" ve "İkamet izinsiz" suçlarından tutuklandığını belirten polis memuru,

yapılan sorgulamada, zanlının mart-haziran ayları arasında internet sitesi üzerinden para karşılığı canlı olarak cinsel içerikli görüşmeler yapıp kendini sergilediğini itiraf ettiğini açıkladı.

Polis, zanlının bu eylemeleri yaparken 4 yaşındaki oğlu ve 16 aylık kız bebeğinin de olduğu görüntülerin tespit edildiğini belirtirken zanlının suçlarını kabul ettiğini kaydetti.

Yürütülen soruşturmada zanlının 2015 yılından bu yana ülkede ikamet izinsiz, kaçak olarak yaşadığını belirten polis memuru zanlının üç yıldan beri Bahçeli köyünde bir sitede ikamet ettiğini kaydetti.

Evde yapılan aramada bazı görüntülerin ele geçirildiğini belirten polis memuru, görüntülerin inceleneceğini, alınması gereken birçok ifade olduğunu belirtip, zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.