GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Meyve sebze yüklü TIR'lar Girne Turizm Limanı'nda mahsur kaldı

Meyve sebze yüklü TIR’lar Girne Turizm Limanı’nda mahsur kaldı

Mersin'den gelen sebze ve meyve yüklü TIR'lar, KKTC'de tarım dairesini çalışanlarının başlattığı grev nedeniyle Girne Turizm Limanı'nda mahsur kaldı.

Yayın Tarihi: 30/08/18 13:28
okuma süresi: 1 dak.
Meyve sebze yüklü TIR’lar Girne Turizm Limanı’nda mahsur kaldı
A- A A+
Mersin Taşucu Limanı'ndan gelen sebze ve meyve bulunan tırlar, KKTC Tarım Bakanlığı'na bağlı tarım dairesini çalışanlarının hükümetin aldığı ek mesai kararına tepki olarak başlattığı grev, bir çok TIR şoförlerini mağdur etti.

Girne Postası'na konuşan TIR şoförlerinden Adnan, "Türkiye'den getirdiğimiz sebze ve meyveleri geçiremiyoruz. Araçta bulunan meyve ve sebze soğutucusu olan frigoların mazotları bittiği için mallarımız zarar görüyor" şeklinde konuştu.

Mağduriyetini dile getiren bir başka TIR şoförü ise; "Perişan bir haldeyiz. Bize yardımcı olmalarını bekliyoruz" çağrısında bulundu.

Grevden dolayı sadece gündüzleri sefer yapan gemilerin olduğunu dile getiren bir başka TIR şoförü, "Biz açık cezaevinde gibiyiz. Bu duruma bir an önce çözüm bulsunlar"dedi.

Girne Postası

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.