TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs, Rusya'da sonbahar trendi oldu

Kıbrıs, Rusya'da sonbahar trendi oldu

Rusya'da tur operatörlerinden elde edilen verilen, sonbahar dönemi için en çok talep alan bölgeleri arasında Kıbrıs adası da var. Eylül ve ekim aylarında hala sıcak ve güneşli olan Kıbrıs Rusların gözde sonbahar destinasyonu. Rusya şehirlerinden ulaşımın kolaylığı ve kaliteli servis Rusların Kıbrıs'ı tercih etmelerindeki başlıca etkenler. Şirket, Kıbrıs satışlarının derinliğinin 2019'un ocak ayına kadar uzandığını da aktarıyor.

Yayın Tarihi: 30/08/18 16:01
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs, Rusya'da sonbahar trendi oldu
A- A A+
Rusya'da tur operatörlerinden elde edilen verilen, sonbahar dönemi için en çok talep alan destinasyonları ortaya koydu. Rus tur operatörleri Birliği tarafından yapılan analize göre, sonbahar döneminde Rusya'da en çok talep gören yerler Türkiye, Tunus, Kıbrıs, Rusya, İspanya, Yunanistan, İtalya, Dominik Cumhuriyeti, Vietnam ve Tayland olarak sıralanıyor.

SEZONUN LİDERİ TÜRKİYE

BiblioGlobus, Rusya'da 2018 yılının tartışmasız lideri olan Türkiye'nin sonbaharda çok yüksek talep aldığını ve rezervasyonların geçen yıla nazaran yüzde 74 arttığını belirtiyor. Şirket, satış derinliğinin kasım ayına kadar uzandığını da ifade ediyor.

KIBRIS DA REVAÇTA

Sonbahar dönemi için Rusya'da yüksek talep gören diğer iki destinasyon ise Kıbrıs ve Tunus. Eylül ve ekim aylarında hala sıcak ve güneşli olan Kıbrıs Rusların gözde sonbahar destinasyonu oldu. BiblioGlobus'a göre, kolaylaştırılmış vize rejimi, Rusya şehirlerinden ulaşımın kolaylığı ve kaliteli servis Rusların Kıbrıs'ı tercih etmelerindeki başlıca etkenler. Şirket, Kıbrıs adasına satışlarının derinliğinin 2019'un ocak ayına kadar uzandığını da aktarıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.