YAŞAM
okuma süresi: 1 dak.

İskoçya'da "inekli" evlilik teklifi

İskoçya’da "inekli" evlilik teklifi

İskoçya'da çiftçilik yapan Chris Gospel isimli bir adam, sahibi olduğu ineğin üzerine 'Benimle evlenir misin?' yazarak kız arkadaşına evlenme teklif etti.

Yayın Tarihi: 01/09/18 10:55
okuma süresi: 1 dak.
İskoçya’da "inekli" evlilik teklifi
A- A A+

İskoçya'nın Aberdeenshire kentinde çiftçilik yapan Chris Gospel, ilginç bir evlilik teklifine imza attı. Gospel sahibi olduğu ineğin üzerine sevgilisine itafen 'Benimle evlenir misin?' yazarak evlenme teklifinde bulundu.

Olayı BBC'ye anlatan Gospel, 'Curlytop' lakabı taktığını ineğin kız arkadaşının en sevdiği inek olduğunu dile getirdi. Gospel, " O (Eilidh Fraser) çoğu geceyi inekler ile ilgilenerek geçirir, bende o sırada evlilik teklifini yazmayı başardım. Daha sonra işten döndükten sonra aşağı ineklerini yanına gitmemiz gerektiği söyledim ve ona teklifi gördü.

İşletmekte oldukları çiftlik hayvanlarını denetledikleri sırada gelen teklife oldukça şaşırdığı gözlemlenen Eilidh Fraser, teklifi kabul ettiği belirtildi.

Fraser olay ilgili olarak, teklifin kendisi için bütünüyle sürpriz olduğunu dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.