ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Bankta uyurken bıçaklanarak öldürüldü

Bankta uyurken bıçaklanarak öldürüldü

Girne'de meydana gelen cinayette, zanlı Fevzi Şanverdi, Hasan Polat Sepetçioğlu, tasarrufunda bulundurduğu bıçakla dört kez bıçaklayarak öldürmekten yargılanıyor. Yargı, zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi.

Yayın Tarihi: 02/09/18 09:05
okuma süresi: 3 dak.
Bankta uyurken bıçaklanarak öldürüldü
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Girne'deki 20 Temmuz Kordonboyu Caddesi üzerinde bulunan bir çocuk parkında dün meydana gelen cinayette, aralarında çıkan tartışma sırasında kendisine küfür ettiği için, Hasan Polat Sepetçioğlu'nu, parktaki bankta uyuduğu sırada hem boynundan hem de sırtından toplamda dört kez bıçaklayarak öldüren Fevzi Şanverdi, cinayetten kısa süre sonra, polis tarafından tespit edilerek tutuklandı.

Zanlı dün Girne Kaza Mahkemesi'nde yargı karşısına çıkarıldı.

Soruşturmayı yürüten Polis Subayı Müfettiş Muavini Hüseyin Zaifer, mahkemede verdiği yeminli şahadetinde, zanlı Fevzi Şanverdi'nin Girne'de meydana gelen tahammülden adam öldürme, adam öldürme ve kanunsuz bıçak taşıma suçlarından methalder olduğunu kaydetti.

"184 promil alkol tesiri altında olduğu sırada…"

İlk olarak olayın nasıl yaşandığını anlatan Zaifer, dün sabaha karşı saat 04.40 sıralarında, Girne'de 20 Temmuz Kordonboyu Caddesi üzerinde bulunan bir çocuk parkında, Girne'de sakin Fevzi Şanverdi'nin 184 promil alkol tesiri altında olduğu sırada, aralarında meydana gelen tartışma sonrasında kendisine küfür ettiği gerekçesiyle Girne'de sakin Hasan Polat Sepetçioğlu'nu bıçaklayarak öldürdüğünü kaydetti.

Toplamda 4 kez bıçaklayarak öldürdü

Zanlı Şanverdi'nin tasarrufunda bulunan ağız uzunluğu 12 santimetre, toplam uzunluğu is 25 santimetre olan tahta saplı ekmek bıçağı ile çocuk parkı içerisinde bankta uyumakta olanSepetçioğlu'nu önce arkadan boynuna iki kez, akabinde de sırtına iki kez sokup adı edileni öldürdüğünü kaydetti.

Bıçak çöp kurusunda bulundu

Zanlının ayni gün Girne'de tespit edildiğini ve gönüllü ifade verdiğini belirten Müfettişi, zanlının verdiği gönüllü ifadesinde suçunu kabul ettiğini kaydetti. Yine zanlının olayda kullandığı bıçağın ise, olay yerinin yakınındaki bir çöp kutusunda bulunduğunu ve emare olarak alındığını kaydeden Zaifer, tahkikatın henüz çok yeni olduğunu, olayla ilgili alınması gereken ifadeler ve incelenmesi gereken kameralar olduğunu belirterek, soruşturmanın salimen yürütebilmesi için zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı hakkında 3 gün tutukluluk süresi temin edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.