KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 3 dak.

"Penceredeki Kadın"ın oyuncu kadrosu belli oldu!

“Penceredeki Kadın”ın oyuncu kadrosu belli oldu!

A.J. Finn'in "New York Times Çok Satanlar" listesine 1 numaradan giren ve Stephen King dahil birçok yazarın beğenisiyle yayınlanan "Penceredeki Kadın" (The Woman in The Window) romanı Amy Adams'ın başrolü ve dev oyuncu kadrosuyla beyazperdeye aktarılıyor!

Yayın Tarihi: 03/09/18 10:39
okuma süresi: 3 dak.
“Penceredeki Kadın”ın oyuncu kadrosu belli oldu!
A- A A+
Türkiye'de Pena Yayınları tarafından Ocak ayında okuyucuyla buluşan psikolojik gerilim romanı Penceredeki Kadın'ın sinema uyarlamasında kitabın ana karakteri Anna Fox'u beş kez Oscar'a aday gösterilen oyuncu Amy Adams canlandırıyor. Gerilim dolu hikâyede başarılı oyuncuya Alistair Russell rolüyle Akademi Ödüllü oyuncu Gary Oldmaneşlik ederken filmin diğer önemli isimleri arasındaWyatt Russellve Julianne Mooreyer alacak.

Arrival, American Hustle, Enchanted ve Nocturnal Animals filmlerinden tanıdığımız Amy Adams, Anna Fox rolünde New York'ta yalnız yaşayan ve agorafobiden mustarip eski bir psikoloğun komşularını gözetlerken tanık olduğu gerilim dolu hikâyenin merkezinde yer alıyor.

Kamera arkasında da yıldız isimler yer alıyor.

Okuyucuyla buluşmadan film hakkı FOX 2000 tarafından alınan romanın sinemaya uyarlamasının yönetmen koltuğunda Atonement, Anna Karenina ve Darkest Hour gibi filmleri ile tanınan Joe Wrightyer alacak. Filmin görüntü yönetmenliğini ise Amelie ve A Very Long Engagement gibi filmlerle bilinen Bruno Delbonnelüstlenirken senaryosunu da Pulitzer ödüllü senarist Tracy Lettskaleme alıyor. A.J. Finn'in kitabını ekrana taşıyan yapımcılar ise Oscar ödüllü Scott Rudinve Oscar'a aday gösterilen Eli Bush.

Psikolojik belirsizlikleriyle Hitchcock'un Arka Pencere filmine benzetilen romanın sinemaya vizyon tarihi 4 Ekim 2019olarak belirlendi.

KİTAP HAKKINDA:

Gerçekten oluyorsa paranoya değildir…

New York'taki evinde yalnız yaşayan Anna Fox kendini tamamen evine kapatmıştır. Asla dışarı çıkmaz. Tüm günü içerek (bazen çok), eski filmleri seyrederek, eski zamanları anarak geçirir. Bir de komşularını röntgenleyerek.

Bir gün tam evinin karşısına Russell'lar taşınır. Bir baba, bir anne ve bir oğuldan oluşan muhteşem bir ailedir. Ama Anna, bir gece penceresinden onların evini gözlerken görmemesi gereken bir şey görür. İşte bundan sonra tüm dünyası altüst olur. Tüm sırları önüne dökülür.

Gerçek nedir? Hayal olan nedir? Kim tehlikededir? İpler kimin elindedir? Bu sürükleyici psikolojik romanda hiç kimse ve hiçbir şey göründüğü gibi değil.

KİTAP HAKKINDA NE DEDİLER:

Hakları 38 ülkeye satılan Penceredeki Kadın'a övgüler

"Elinizden bırakamayacağınız nadir kitaplardan biri… Nefis ve ürkütücü."

- Stephen King

"A. J. Finn usta dokunuşuyla yeni bir yetenek."

- Tess Gerritsen

"Kesinlikle sürükleyici bir gerilim romanı."

- Louise Penny

"Güçlü bir kara film vaadiyle karanlık, şaşırtıcı bir karışım."

-Ruth Ware

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.