GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Fatih Erkoç yarın akşam Girne Amfitiyatro'da

Fatih Erkoç yarın akşam Girne Amfitiyatro’da

Girne Belediyesi 8'inci Kültür Sanat Günleri devam ediyor...

Yayın Tarihi: 03/09/18 12:09
okuma süresi: 2 dak.
Fatih Erkoç yarın akşam Girne Amfitiyatro’da
A- A A+
Kültür ve sanatın kalbi Girne'de atıyor. Girne Belediyesi'nin bu yıl "Sanat Yoluyla Barış" sloganıyla 8'ncisini düzenlediği Girne Kültür Sanat Günleri devam ediyor. Türk müziğinin sevilen sanatçılarından Fatih Erkoç yarın akşam (4 Eylül Salı) Girne Amfitiyatro'da sanatseverlerle buluşuyor.

Saat 21:00'da başlayacak konser için 30 TL olarak satışa sunulan biletler; Girne Belediyesi Danışma Masası, Deniz Plazalar ve etkinlik akşamı Amfitiyatro girişinden temin edilebilecek.

Öte yandan 8'inci Girne Kültür Sanat Günleri, 25 Eylül Salı, tanınmış tiyatro oyuncuları Arda Aydın, Tuğrul Arsever, Mert Yavuzcan ve orkestra şefi Orçun Tekelioğlu eşliğinde oluşturulan "Biraderler Kabaresi", 2 Ekim Salı akşamı Türk halk müziği ve protest müziğin devi Selda Bağcan konserine ev sahipliği yapacak.

DAYANIŞMA RUHUNA KÜLTÜR VE SANATLA DOKUNUŞ

Girne Belediyesi'nin bu yıl 8'incisini düzenlediği festivalin Türkiye ve uluslararası birbirinden değerli sanatçılara ev sahipliği yaptığına işaret eden Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, bu yıl Edip Akbayram'ın muhteşem konseriyle başlayan ve Hüseyin Köroğlu'nun yönettiği ve oynadığı Esaretten Özgürlüğe Tiyatro oyunuyla devam eden festival programı çerçevesinde konser ve tiyatro etkinliklerinin devam ettiğini söyledi.

Güngördü, sanatın birleştirici gücüne, kültürel ve sanatsal etkinliklerin buna katkısına her zaman inandıklarını, toplumun ekonomik sıkıntılardan geçtiği şu günlerde birlik ve dayanışma ruhunun önemine etti.

Güngördü, tüm halkı kültür sanat etkinliklerine ve yarın akşamki konsere davet etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.