GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

Aya Napa'daki "Nissi Beach" sosyal medyada fenomen oldu

Aya Napa’daki “Nissi Beach” sosyal medyada fenomen oldu

İngiltere merkezli bir tatil sitesi, Avrupa'nın en çok ziyaret edilen ve Instagram üzerinden fotoğrafı paylaşılan 30 plajını listeledi.

Yayın Tarihi: 03/09/18 13:17
okuma süresi: 2 dak.
Aya Napa’daki “Nissi Beach” sosyal medyada fenomen oldu
A- A A+
Kıbrıs Postası - Rahmican Çalışkan

Günümüzde seyahat etmek ve yeni yerler keşfetmek kadar gezilen mekanların fotoğrafını paylaşmak da oldukça önemli hale geldi. Hatta gittiğiniz birçok yerde herkesin o turistik yere kameralarının veya telefonlarının ekranlarından baktığını görebilirsiniz. Paylaşılmak üzere çekilen bu fotoğrafların sosyal medyadaki ilk durağı genellikle Instagram oluyor. Ayrıca eklenen etiketlerle fotoğraflar o yerlere gitmek isteyenler için daha ulaşılabilir bir hale geliyor.

NİSSİBEACH ÜÇÜNCÜ SIRADA YER ALDI

İngiltere merkezli bir tatil sitesi, Avrupa'nın en çok ziyaret edilen ve Instagram üzerinden fotoğrafı paylaşılan 30 plajını listeledi. Güney Kıbrıs'ın Aya Napa bölgesinde 75 metre uzunluğuna sahip Nissi Beach 124 bin 910 paylaşımla listede üçüncü sırada yer aldı.

TÜRKİYE'DEN YERLER DE LİSTEDE

Öte yandan, listeye Türkiye'den plajlar da girdi. Antalya'daki Kleopatra Plajı ile Muğla Kelebekler Vadisi, Ölüdeniz ve İztuzu Plajı listedeki yerini aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.