EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

DGS ile GAÜ'yü tercih edecek olan öğrencilere büyük burs fırsatı

DGS ile GAܒyü tercih edecek olan öğrencilere büyük burs fırsatı

Üniversite ve yükselen sektörler arasında küresel alanda 50'inci yılına doğru ilerleyen Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), yüksek öğretimdeki deneyimi ile; çok boyutlu düşünen, nitelikli insan gücü yetiştiren ve dünya ile birlikte ön sıralarda etkin bir şekilde yer alan bir üniversite kimliği bünyesine, 2018-2019 akademik yılı ile birlikte DGS sınavı ile yerleşecek yeni öğrencilere, ilk tercihte %50 burs imkanı sunuyor.

Yayın Tarihi: 04/09/18 15:08
okuma süresi: 1 dak.
DGS ile GAܒyü tercih edecek olan öğrencilere büyük burs fırsatı
A- A A+
GAÜ` den yapılan açıklamada; yeni kayıt yaptıracak öğrenci adaylarına, ilk tercihe %50, ikinci tercihe %25 ve üçüncü tercihe ise; %20 burs imkanının sağlanacağı bilgisi yer aldı. Kazanılan bursların, ABD, İngiltere, Moldova, Sri Lanka, Hong Kong, Türkiye ve Kıbrıs`ta yer alan GAÜ`nün tüm yerleşkelerinde geçerli olduğu da belirtildi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.