EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

UKÜ, İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi Uluslararası Akademik Kadrosuyla 2018-2019 Akademik Yılına Hazır

UKÜ, İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi Uluslararası Akademik Kadrosuyla 2018-2019 Akademik Yılına Hazır

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi uluslararası akademik kadrosuyla 2018-2019 akademik yılına hazır.

Yayın Tarihi: 04/09/18 16:37
okuma süresi: 2 dak.
UKÜ, İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi Uluslararası Akademik Kadrosuyla 2018-2019 Akademik Yılına Hazır
A- A A+
UKÜ İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi geleceğin yöneticilerine analitik beceri kazandırmanın yanında üretim, pazarlama, muhasebe, finans, insankaynakları, bilgi yönetimi ve stratejik planlama ile uluslararası ilişkiler gibi alanları da kapsayan geniş bir yelpazede bilgi sağlamayı amaçlıyor.

İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuncer Tokol, fakülte bünyesinde İşletme, Uluslararası İlişkiler, Avrupa Birliği İlişkileri, Dijital Medya ve Pazarlama ileMuhasebe ve Finans bölümlerinin yer aldığınıaktardı.Sözkonusuprogramların YÖK ve YÖDAKtarafındanonaylıolduğunubelirtenProf. Dr. Tokol,bölümlerin kendi bünyelerinde istihdam edilmiş uzman akademik kadrosuyla, öğrencilere araştırmayı, eleştirel düşünmeyi ve kişisel gelişimlerine katkı koymayı hedeflediklerini kaydetti.

Tokol, fakültenin uluslararası bağlamda gerek akademide gerekse de sektörde ekonomik ve de sosyal açıdan katkısı olacak mezunlar yetiştirmeyi amaçladıklarına dikkat çekti. Fakülte'nin FIBAA akreditasyonsürecindeolduklarını dahatırlatan Prof. Dr. Tokol, Üniversite'nin sağladığı işbirliklerle yükseköğrenimde öncü bir kurum olmayı hedeflediklerini belirtti.

İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi'nin eğitim imkanlarınada değinen Prof. Dr. Tuncer Tokol,öğrencilerin günümüz koşullarına adapte olmaları adına hem pratik hem de teorik açıdan fark yaratabilir olmaları için çalıştıklarına dikkat çekti. Prof. Dr. Tokol, fakülte bünyesinde faaliyet gösteren ve Kuzey Kıbrıs'ta tek olan Finans Laboratuvarı sayesinde öğrencilerin teorik çerçevede öğrendikleri bilgileri pratiğe dökme olanağı bulduklarını da kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.