LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Lefkoşa Maratonu ana sponsoru Kuzey Kıbrıs Turkcell oldu

Lefkoşa Maratonu ana sponsoru Kuzey Kıbrıs Turkcell oldu

Lefkoşa Maratonu ana sponsoru Kuzey Kıbrıs Turkcell oldu.

Yayın Tarihi: 05/09/18 09:53
okuma süresi: 1 dak.
Lefkoşa Maratonu ana sponsoru Kuzey Kıbrıs Turkcell oldu
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Spor Kulübü tarafından bu yıl 8. kez düzenlenecek Lefkoşa Maratonu için LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve LTB Spor Kulübü yöneticilerinin huzurunda açılan ihalede ana sponsorluğu yine Kuzey Kıbrıs Turkcell kazandı.

GELIR LTB PAYLAŞIM MUTFAĞI'NA YEMEK DAĞITIM ARACI ALIMINDA KULLANILACAK

Son dört yıldır ihtiyaçlı kesimlere yardımcı olmak ve toplumsal bir fayda sağlanması amacıyla sırasıyla Hayvan Barınağı ve Engelsiz Ulaşım Aracı alımı, Kemal Saraçoğlu Kanserle Savaş ve Lösemili Çocuklar Vakfı ve geçtiğimiz yıl da SOS Çocukköyü yararına koşulan yılın sportif anlamında en önemli sosyal sorumluluk projesi olan maratonun geliri bu yıl LTB tarafından 170'den fazla ihtiyaçlı bireye günde bir öğün yemek sağlayan Paylaşım Mutfağı'na yemek dağıtımında kullanılacak servis aracı alımı için kullanılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.