EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

UKÜ Uluslararası Yaz Akademisi İngilizce Dil Kursu sona erdi

UKÜ Uluslararası Yaz Akademisi İngilizce Dil Kursu sona erdi

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nde (UKÜ) bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen farklı millet ve yaş grubuna sahip çok sayıda öğrencinin katıldığı Uluslararası Yaz Akademisi İngilizce Dil Kursu sona erdi.

Yayın Tarihi: 05/09/18 10:34
okuma süresi: 2 dak.
UKÜ Uluslararası Yaz Akademisi İngilizce Dil Kursu sona erdi
A- A A+

Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından uluslararası öğrencilere yönelik düzenlenen Uluslararası Yaz Akademisi İngilizce Dil Kursu'na Ukrayna, Kazakistan, Kırgızistan, Rusya, Tacikistan, Belarus ve Özbekistan gibi farklı ülkelerden çok sayıda öğrenci katıldı.

Yaz Akademisi İngilizce Dil Kursu Koordinatörü Berna Ozansoy, akademi kapsamında rehber eşliğinde Mağusa, Girne, Lefkoşa gezilerinin organize edildiğini belirterek, öğrencilerin dil eğitimi yanında spor, sanat gibi çeşitli etkinliklere de katıldıklarını aktardı.Ozansoy, kursa katılan öğrencilerin hem İngilizce'lerini geliştirmek hem de Kuzey Kıbrıs'ı tanıtmak açısından yararlı bir program olduğunu kaydetti. Kursiyerlerin gerek derslerde gerekse de düzenlenen etkinliklerde dil öğrenimini geliştirdiklerini ifade eden Berna Ozansoy, dil öğrenimleri yanı sıra farklı kültürlerden insanlarla da tanışma fırsatı bulduklarını sözlerine ekledi.

Yaz Akademisi İngilizce Dil Kursu'na ilginin her yıl giderek arttığına dikkat çeken Ozansoy, bu bağlamda elde edilen kültürel farklılıklarla İngilizce öğrenimini daha aktif hale getirdiklerini açıkladı.

Yüksek standartlarda ve uluslararası anlamda akredite bir İngilizce eğitimi verdiklerinin altını çizen Yaz Akademisi İngilizce Dil Kursu Koordinatörü Berna Ozansoy, kursu bitiren katılımcılara "Başarı Belgesi" takdim edildiğini de ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.