TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Diyarbakır'dan KKTC seferleri için çağrı

Diyarbakır'dan KKTC seferleri için çağrı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Diyarbakır Ticaret Borsası, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Diyarbakır Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nden konuya ilişkin ortak açıklama yapıldı.

Yayın Tarihi: 05/09/18 11:34
okuma süresi: 1 dak.
Diyarbakır'dan KKTC seferleri için çağrı
A- A A+
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Diyarbakır Ticaret Borsası, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Diyarbakır Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nden yapılan ortak açıklamada, "Doğu ve Güneydoğu bölgesinde yaklaşık 20 bin öğrenci Kuzey KKTC'deki yükseköğrenim okullarında öğrenim görmektedir. Bu öğrencilerin tümü yılda minimum iki kez Ankara veya İstanbul üzerinden gidip geliyor. Bu da yılda 80 bin koltuğa, yılda 400 uçak seferine denk gelir. Bu öğrencilerin Diyarbakır üzerinden gidiş gelişlerinin sağlanması, milli ekonomiye katkı sağlayacak" denildi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.