SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayelerinde "drag yarışı" düzenleniyor

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayelerinde “drag yarışı” düzenleniyor

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu "Çocuklarımızı ve gençlerimizi alkol ve uyuşturucu etkisi altında yollarda kaybetmek istemiyoruz. Kendileri ve başkalarının hayatlarını riske sokacak şekilde yollarda sürat yapma yerine, tüm dünyada olduğu gibi parkurlarda kurallar çerçevesinde hız yapılmasına olanak yaratmak" amacıyla "Bu Yolun Çıkışı Var" sloganı ile araba sporlarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 05/09/18 12:35
okuma süresi: 1 dak.
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayelerinde “drag yarışı” düzenleniyor
A- A A+

"Hız Sınırını Yollarda Değil Parkurlarda Aşalım", "Çocuklarımızı Şimdi Kazanlım-Sokaklarda Değil Parkurlarda Eğitim" ilkesinden hareketle 8 Eylül'de Ercan Tünel Yolu'nda "Short Shıft Drag" yarışı gerçekleştirilecek.

Yarışla ilgili basın toplantısı Türkiye'den gelecek yarışçılar yanında destek veren tüm paydaş ve sporcuların katılımıyla yarın (6 Eylül) saat 15.30'da Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.