İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Naimoğluları: "Sanmasınlar ki bu işin peşini bırakacağız, eyleme pazartesi devam edeceğiz!"

Naimoğluları: "Sanmasınlar ki bu işin peşini bırakacağız, eyleme pazartesi devam edeceğiz!"

Hayvancıların eylemi sürüyor...

Yayın Tarihi: 07/09/18 15:31
okuma süresi: 3 dak.
Naimoğluları: "Sanmasınlar ki bu işin peşini bırakacağız, eyleme pazartesi devam edeceğiz!"
A- A A+
Canlı:

15.25 - Polisin "3 gündür birbirimizi üzdük, kırdık, bu saatten sonra olanlar sizin zararınıza olur, lütfen eylemi sonlandırın." uyarısından sonra Naimoğluları son kez açıklamada bulundu: "Sanmasınlar ki bu işin peşini bırakacağız, eyleme pazartesi devam edeceğiz!"

15.00 - Naimoğluları yaşananlardan dolayı isyanda bulundu:

"Biz her yolu denedik, her şeyi söyledik, anlattık. Her yere gittik. Sabah Cumhurbaşkanlığı önünde konuştuk, sorumlusu biz değiliz bu noktadan sonra. Başbakan toplantıdan çıktıktan sonra hiçbir şeyin ellerinden gelmediğini söyledi zaten. Polisle karşı karşıya getirdiler bizi, helal olsun. Polis bize gaz sıktı bugün, yazıklar olsun. Bu saatten sonra bu işlerde beceriksizliklerini ortaya koydular. Zamlarla kurtulamazlar bu işten. Biz binayı yakacak değildik, siz polisi karşımıza koyarak daha fazla tahrik ediyorsunuz bizleri!"

14.45 - Eylemcilerden rahatsızlananlar oldu. Olay yerine ambulans geldi. Polis, ambulansın geçmesine bir süre izin vermedi, vatandaş çileden çıktı!

14.30 - Eylemciler, olay yerine intikal eden çevik kuvvet polislerini alkışlarla protesto etti. Polise "10 ayrı işte çalışırsınız, bir de bizi döversiniz. Biz sizin de hakkınızı arıyoruz" diye seslenen eylemciler, polislerin yarısından fazlasını hayvancılık yaptığını iddia etti.

14.20 - Eylemciler Tarım Bakanlığı'nın önüne geldi fakat polis yolu kapattı. Eylemcilerden "polise dokunmayın" sesleri yükseliyor, eylemciler alkışlı protesto düzenliyor.

14.15 - Eylemciler Tarım Bakanlığı'nın önüne geri dönüyor.

14.00 - Polis, Meclis ve elçilik yollarını kapattı! halk davullu zurnalı protesto yapıyor...

13.35 - Polis eylemcilerin önünü kesti. Eylemciler "biz artık euro ile maaş almak isteriz" şeklinde tepki gösterdi. Polis eylemcilere biber gazı sıkıyor.

13.20 - Eylemciler Tarım Bakanlığı önünden harekete geçti, Güney Kıbrıs'a doğru yol alıyor. Yollarda geçişi engellemeye çalışıyorlar.

11.45 - Eylemciler Akıncı ile görüşmeyi sonlandırdıktan sonra basın açıklaması yaparak, Akıncı'yı bilgilendirdiklerini ve bir değişim olana kadar eylemin süreceğini aktardı.

11.25 - Görüşmeye Başbakan Erhürman da dahil oldu.

10.30 - Eylemciler Cumhurbaşkanı Akıncı ile görüşmeye girdiler.

Hayvancılar eylemlerini sürdürürlerken duvarları yıkmaya devam ediyorlar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.