İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Töre: "Tünelin ucunda ışık yok diyenler daha neyi bekliyorsunuz, istifa edin"

Töre: "Tünelin ucunda ışık yok diyenler daha neyi bekliyorsunuz, istifa edin"

Cumhuriyet Meclisi Başkan Vekili Zorlu Töre, ülkede yaşanan eylem ve protestolarla ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

Yayın Tarihi: 07/09/18 15:23
okuma süresi: 2 dak.
Töre: "Tünelin ucunda ışık yok diyenler daha neyi bekliyorsunuz, istifa edin"
A- A A+

Töre'nin açıklaması şöyle:

"Tünelin ucunda ışık yok" diyerek halkımızı umutsuzluğa sürükleyenler seçim vaatlerinde "ne demek umut yok" CTP var biz varız diye halkımızdan oy istemişlerdi.

Bir diğer hükümet ortağı ise halkın umudu Halkın Partisi diye oy toplamıştı. Şimdilerde ise umut yok, ışık yok umutlanmayın gibi yaklaşımlar ve sözlerle her tarafı karanlığa çevirdiler. Halkımızla adeta dalga geçerek suçlu olarak Türkiye'yi göstermeye çalışan Sendikal Platform ise şaşırtma yaparak "ithal kriz" diyerek kendi kendine bıçak saplamaktadır.

Yapılan eylemleri desteklerken KKTC'ne ve Türkiye'ye nefret kusan ifadeleri de şiddetle kınarız. Ekonomik krizlerden mağdur olan halkımızın demokratik tepkilerini bu hükümet anlamamıştır.

%145 arpaya zam yapmak, arpa ithal eden tüccarlarla işbirliği yapmak demektir. Üreticiler ve tüketiciler tükenme noktasına gelirken bu hükümetin ülkeyi yönetemediği de ortaya çıkmıştır. Yönetemiyorsanız ışık yoktur, umutlarımız kalmadı diyorsanız daha ne bekliyorsunuz istifa edin"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.