SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Milli Atletimiz Hekimoğlu, IAAF Dünya Kupası için Çekya'da

Milli Atletimiz Hekimoğlu, IAAF Dünya Kupası için Çekya'da

Milli Atletimiz Yiğitcan Hekimoğlu 8-9 Eylül tarihlerinde IAAF Kıtalararası Dünya Kupası Yarışmaları için Antrenörü Celal Keleş ile birlikte Çekya'nın Ostrava şehrine vardı.

Yayın Tarihi: 07/09/18 18:43
okuma süresi: 1 dak.
Milli Atletimiz Hekimoğlu, IAAF Dünya Kupası için Çekya'da
A- A A+
Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonasında dünyada bu yılın en iyi 3. derecesini 37.98sn yaparak gerçekleştiren ve İslam Oyunları İle Akdeniz oyunlarından sonra, Avrupa Gümüş madalyasını da Türkiye rekoru kırarak adaya getiren ekibimiz yeni bir başarıya IAAF Kıtalararası Dünya Kupasında yarışarak ve madalya kazanarak imza atmak için hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

8 Eylül'de KKTC saati 18.55'de piste çıkacak olan 4x100m bayrak takımının çok güçlü rakipleri bulunuyor. Avrupa'nın en iyi atletlerinin seçildiği bayrak takımında Avrupa Kıtasını Türkiye 4x100m takımı temsil ederken Amerika kıtasını Jameikalı-Amerikalı, Afrika kıtasını Güney Afrikalı - Fildişili, Asya-Pasifik kıtasını Avustralyalı atletlerin temsil etmesi bekleniyor.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.