İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

"Topal" gündemli kritik HP PM ertelendi

"Topal" gündemli kritik HP PM ertelendi

Hasan Topal gündemli Halkın Partisi'nin bu akşamki Parti Meclisi toplantısı Bakanlar Kurulunun toplanma ihtimali ile İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars'ın Ankara ziyareti nedeniyle ertelendi.

Yayın Tarihi: 10/09/18 15:46
okuma süresi: 1 dak.
"Topal" gündemli kritik HP PM ertelendi
A- A A+
Ertelenen Parti Meclisi 18 Ekim Salı günü gerçekleştirilecek.

Halkın Partisi'nin sözünü ve düşüncesini esirgemeyen milletvekili Dr. Hasan Topal bu akşam Halkın Partisi'nin özel Parti Meclisi toplantısı ile masaya yatırılacaktı. Hasan Topal'ın parti ile ilgili şikâyetlerini dile getirmesi beklenen PM toplantısında, parti yönetiminin ve özellikle HP'li Bakanların Hasan Topal ile ilgili şikâyetlerini dile getireceği ifade edilmişti. Hasan Topal'ın şikâyetlerine tatmin edici yanıt alamaması durumunda ise bu sefer partisi ile ilgili şikâyetlerini basın aracılığı ile kamuoyu ile paylaşacağını yakın çevresine söylediği de ifade ediliyor.

Hasan Topal'ın Hüseyin Angolemli'nin Meclis Başkanı olabilmesinin önünü açabilecek Meclis Üç Tüzük değişikliğini partisine danışmadan meclise sunması ve İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars ile ilgili şikâyetleri ile gündem yaratmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.