KARPAZ
okuma süresi: 3 dak.

Temizlik faaliyetleri sürüyor

Temizlik faaliyetleri sürüyor

Turizm ve Çevre Bakanlığı'na bağlı Çevre Koruma Dairesi, Eski Eserleri Koruma Dairesi ve Taşkent Doğa Parkı işbirliğinde 13 Eylül Perşembe günü St Hilarion Bölgesinde temizlik etkinliği düzenliyor.

Yayın Tarihi: 11/09/18 11:32
okuma süresi: 3 dak.
Temizlik faaliyetleri sürüyor
A- A A+

Turizm ve Çevre Bakanlığı'na bağlı Çevre Koruma Dairesi, çevre temizliklerini sürdürüyor.

Her perşembe ülkenin değişik noktalarında eşzamanlı olarak çevre temizliği yapan Çevre Koruma Dairesi, çevre temizliği konusunda farkındalık yaratmak için temizlik etkinlikleri de düzenliyor.

Karpaz, Bafra ve Lefke bölgesinde yapılan temizlik çalışmaları sonucunda birçok yol kenarı, sahil ve körfezler temizlendi. Bafra'daki hoteller bölgesinde yapılan temizlik çalışmalarına Mehmetçik Belediyesi ile Orman Dairesi de destek verirken, yaklaşık 10 kamyon çöp ve moloz temizlenirken, iki hotele de uyarı cezası kesildi. Yapılan temizliğin ardından Çevre Koruma Dairesi yetkilileri tarafından bölgeye uyarıcı levhalar asıldı.

Karpaz bölgesindeki sahillerde yaşanan kirlilik nedeni ile Çevre Koruma Daire personelleri tüm sahil şeridini ve körfezlerin temizliğini yaparak, çöpleri bölgeden arındırdı.

Çevre Koruma Dairesi, Lefke Şubesi ise Keep Lefke Clean ve Lefke Turizm Derneği işbirliğinde Gemikonağı-Cengizköy yolu üzerinde temizlik etkinliği düzenledi. Katılımın yüksek olduğu etkinlik bölgede ara ara devam edecek.

PERŞEMBE GÜNÜ ST HILARION BÖLGESİNDE

Çevre Koruma Dairesi, Eski Eserleri Koruma Dairesi ve Taşkent Doğa Parkı işbirliğinde Perşembe günü St Hilarion Bölgesinde temizlik etkinliği düzenliyor.

Saat 09.00'da başlayacak olan etkinlikte St Hilarion Bölgesi ve bölgedeki yol kenarlarının temizliği yapılacak.

Etkinliğe dileyen sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar da katılıp destek verebilecek.

ALO 123, 24 SAAT DEVREDE

Çevre Koruma Dairesi bünyesinde hizmet veren Alo 123 ihbar hattına yapılan yeni düzenleme ile ihbar hattı mesai sonrası da dahil olmak üzere 24 saat hizmet veriyor.

Çevre Koruma Dairesi, çevreyi kirleten vatandaşların Alo 123 ihbar hattına bildirilmesi durumunda bölgeye en yakın ekibin olaya müdahale edebileceğini ve anında ceza kesilebileceğini açıkladı. Herkesin çevreye karşı duyarlılık göstermesi halinde bu tür cezalara gerek kalmayacağı da vurgulandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.