İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Esentepe Spor Kulübü'nden YDP'ye ziyaret

Esentepe Spor Kulübü'nden YDP'ye ziyaret

Esentepe Spor Kulübü yöneticileri YDP'yi ziyaret ederek, takımın Hatay ve Adana'da yaptığı kamp için yardımcı olan Genel Başkan Erhan Arıklı'ya teşekkürlerini ilettiler.

Yayın Tarihi: 11/09/18 17:47
okuma süresi: 1 dak.
Esentepe Spor Kulübü'nden YDP'ye ziyaret
A- A A+

Esentepespor Kulüp Başkanı Umut Bahadır, takımın ekonomik olarak zor günler yaşadığını buna rağmen Hatay ve Adana'da kamp yapmasının önemli ve oldukça faydalı olduğunu söyledi. Umut Bahadır sözlerini şöyle sürdürdü; " Biz bir spor kulübüyüz. Siyaset ile ilgimiz yok. Bize yardim eden ve edecek olan herkese teşekkür ediyoruz. YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı Hatay ve Adana'da yaptığımız kampı organize etti. YDP Milletvekili Bertan Zaroğlu orada bizimle yakından ilgilendi. Akgünler Turizm ulaşım sponsorluğumuzu üstlendi. Kendilerine teşekkür etmek için buradayız" dedi.

Ziyarette konuşan YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı da " Bu yardımı büyütmeyelim. Teşekkür etmek istiyorsanız başarılı sonuçlar alın ve bizi sevindirin" dedi.

Ziyarette Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan' da hazır bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.