EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

American Future College yeni döneme kapılarını açtı

American Future College yeni döneme kapılarını açtı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAU) Okullar Grubu'na bağlı Lefkoşa-Güzelyurt anayolu üzerinde bulunan The American Future College, 2018-2019 Eğitim – Öğretim yılına heyecanlı ve dinamik bir şekilde başladı.

Yayın Tarihi: 12/09/18 12:19
okuma süresi: 1 dak.
American Future College yeni döneme kapılarını açtı
A- A A+
Okulun ilk günü aileleriyle birlikte okula gelen öğrenciler okullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar. Okul öncesinden liseye kadar her yaşa eğitim veren American Future College, yabancı dile vermiş olduğu önem ile fark yaratıyor. İngilizce'nin yanında, Fransızca'yı da öğrencilerine ikinci yabancı dil olarak öğreten American Future College, her alanda öğrencilerini en iyi şekilde yetiştirmeyi hedefliyor.

The American Future College, spor alanında elde ettiği başarıların yanında, girilen yurt dışı dil sınavlarında da öğrencilerinin başarılarıyla gurur duyuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.