KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Yaratıcı Sanat Etkinlikleri Sergisi Akdoğan Gençlik Merkezi'nde açıldı

Yaratıcı Sanat Etkinlikleri Sergisi Akdoğan Gençlik Merkezi'nde açıldı

Gençlik Dairesi Müdürlüğü'nün yaz döneminde Akdoğan Gençlik Merkezinde düzenlemiş olduğu "Sanat Eğitimi" kapsamında gerçekleştirilen yaratıcı sanat etkinlikleri sergisi dün akşam Gençlik Dairesi Müdürü Şifa Çolakoğlu tarafından açıldı.

Yayın Tarihi: 12/09/18 13:00
okuma süresi: 2 dak.
Yaratıcı Sanat Etkinlikleri Sergisi Akdoğan Gençlik Merkezi'nde açıldı
A- A A+
Bölge halkının katılımıyla gerçekleşen etkinlikte eğitim alan çocuklarımıza başarı belgeleri de takdim edildi.

Gençlik Dairesi Müdürü Şifa Çolakoğlu açılışta yaptığı konuşmasında, Başbakan Tufan Erhürman'ın yoğun programı sebebiyle sergi açılışına katılamadığını belirterek, Başbakanının başarı dileklerini ve sevgilerini çocuklara iletti.

Çolakoğlu, yaz döneminde başlattıkları çalışmaları Dr. Fatma Giritli ve Uzm. Zehra Şonya ile yürüttüklerini kaydederek, görev alan eğitimcilere, merkez sorumlusu Mukaddes Serdengeçti'ye ve Gençlik Dairesi personeline katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür etti.

Sanat eğitiminin bireylerin ve toplumun yaşadıkları çevreye, duyarlılıkta, yararlı etkileşimde, estetik gereksinimde, ürün ortaya koymada, yorumlamada, yaşantılarını daha anlamlı hale getirmelerinde, çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Çolakoğlu, çocukların gençlerin çok özel iç dünyalarının aktarımına paylaşımına anlatımına şahitlik etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.