İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

UBP Gençlik Kolları'nda Yunus Cahan heyecanı

UBP Gençlik Kolları'nda Yunus Cahan heyecanı

Ulusal Birlik Partisi'nin 27-28 Ekim'de yapılacak olağan kurultayı öncesinde, ilçe kongreleri ile kadın ve gençlik kolları seçimleri heyecan içinde geçiyor.

Yayın Tarihi: 12/09/18 14:04
okuma süresi: 3 dak.
UBP Gençlik Kolları'nda Yunus Cahan heyecanı
A- A A+
Kıbrıs Postası

Parti için yapılanmada yıllardır önemli bir yer tutan Gençlik Kolları Başkanlığı için Lefkoşa'da dikkat çeken bir ismin adaylığı heyecan yarattı.

Tabandan gelen bir isim olarak bilinen Yunus Cahan, Lefkoşa Gençlik Kolları başkanlığına aday olduğunu kamuoyuna duyurdu.

Cahan'ın başkan adaylığı gerek parti içinde gerekse sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Yıllardır UBP içinde aldığı görevlerle, birçok kesimin takdirini alan, dürüst kişiliği ile parti içinde çok sayıda ismin sevdiği bir isim olarak bilinen Yunus Cahan, adaylık gerekçelerini ve hedeflerini Kıbrıs Postası'na değerlendirdi...

Cahan, " Ülkenin en köklü, en büyük en güçlü partisi UBP'ye, Gençlik Kolları üyeliğinden sonra artık Lefkoşa Gençlik Kolları Başkanı olarak hizmet verme zamanımın geldiğini düşündüm. Yolumuz açık olsun" dedi...

Gençlik Kolları'nın bir siyasi parti için en kısa anlatıma "gelecek" demek olduğuna vurgu yapan Yunus Cahan, " Ülkemiz, devletimiz, halkımız partimiz... Merak etmeyin... Gelecek emin ellerdedir..." şeklinde konuştu.

UBP Gençlik Kolları'nın, UBP'nin siyasi hayatında, iyi günde kötü günde, her zaman en önde olmanın gururunu yaşadığını belirten Yunus Cahan, önemli bir bayrağı devralacak olmanın heyecanını yaşadıklarını kaydetti.

Yunus Cahan: "Partimiz yine kendine yakılır büyüklükte ve olgunlukta bir seçime gidiyor... Bu demokrasi yarışını, yine bize yakışır bir olgunlukta geride bırakacağız... Genel Başkanımızın etrafında kenetleneceğiz ve KKTC'yi, Halkımızı, Anavatan Türkiyemizin de desteği ile bugünden yarınlara daha müreffeh, daha aydınlık günlere taşımak için, gençliğimizin verdiği heyecanla, partimizden alacağımız ruhla canla başla çalışacağız."

Yunus Cahan, seçilmesi halinde, sadece UBP Lefkoşa Gençlik Kolları başkanı olarak değil, KKTC'li bir genç olarak, halkının haklarını Uluslararası platformlarda en iyi şekilde temsil etmek için gerekli girişimleri de yapacaklarını sözlerine ekledi...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.