KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Kıbrıslı sanatçı Ziynet Sali: "Hipoglisemi hastasıyım"

Kıbrıslı sanatçı Ziynet Sali: "Hipoglisemi hastasıyım"

Türkiye'deki Beylikdüzü konserinde bayılıp yere düşen Kıbrıslı sanatçı Ziynet Sali, "Hipoglisemi hastalığım var. Sahne öncesi yemek yemeyi sevmiyorum. Diyetle alakalı bir durum değil" dedi.

Yayın Tarihi: 12/09/18 18:45
okuma süresi: 1 dak.
Kıbrıslı sanatçı Ziynet Sali: "Hipoglisemi hastasıyım"
A- A A+
Geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları'nda verdiği konserde bayılan Ziynet Sali, "Gayet sağlıklıyım ve bomba gibiyim" ifadelerini kullandı.

Kan şekerinin düşmesi sonucu baygınlık geçirdiğini belirten 43 yaşındaki şarkıcı, "10 dakika sonra kendime geldim. Yedi yıl önce İzmir'de verdiğim konserde de aynı şeyi yaşamıştım" açıklamasını yaptı.

Dengesiz beslenme özelliği olduğunu ve bunun öğrencilik yıllarından kaldığını anlatan Sali şöyle konuştu:

"Hipoglisemi hastalığım var. Başka sağlık sorunum yok. Yoğun bir tempoda çalışıyorum. Sahne öncesi yemeyi sevmiyorum. Her yediğimde rahatsız oluyorum ve şarkı söyleyemiyorum. Diyetle alakalı bir durum değil, hafif şeyler tüketiyorum"
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.